Redis Nutrifort R ciocolata 1 kg

Nutrifort R ciocolata 1 kg
96,31 lei

Nu este in stoc

Descriere Nutrifort R ciocolata 1 kg de la Redis

Nutrifort R ciocolataRedis, 1 kg

Nutrifort R ciocolata - este un concentrat de proteine, carbohidrati, vitamine si minerale, recomandat in cresterea masei musculare. Se recomanda pentru cresterea rapida a energiei, a fortei si a masei musculare, datorita raportului bun de carbohidrati si proteine continut.


Nutrifort R ciocolata 1 kg - producator Redis se recomanda pentru Efort fizic sustinut si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Concentrat proteic din lapte (contine lactoza), maltodextrina, fructoza, dextroza, izolat proteic din soia, vitamina C, oxid de magneziu, oxid de zinc, arome alimentare.

Administrare

Se administreaza zilnic cate 1-2 portii a cate 90g (2 masuri), amestecat cu apa sau cu alt lichid potabil. Masura din interiorul ambalajului contine 45g. Valoare energetica/ 100 g: 388 kcal (1624 kJ).

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Redis: Redis este o companie producatoare de suplimente nutritive din anul 1997. De atunci si pana in prezent gama produselor a fost dezvoltata permanent astfel incat in acest moment compania ofera peste 50 de suplimente nutritive. Produsele se adreseaza atat sportivilor de performanta, cat si celor care sunt interesati de sanatatea si frumusetea corpului lor. Ingredientele din care sunt fabricate sunt in mare parte importate din Germania, Belgia, Austria si Grecia, dar sunt folosite si materii prime autohtone de cea mai buna calitate. In afara de suplimentele nutritive pentru sportivi exista si suplimente nutritive pentru omul obisnuit, care nu face sport, promovand produsele pentru slabit, produsele vitaminizante, mineralizante si alte categorii.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social