Beres Drops 100 ml

Beres Drops 100 ml
73,36 lei

Nu este in stoc

Descriere Beres Drops 100 ml de la Beres

Beres Drops, Beres, 100 ml

Beres Drops - tolerabilitate si biodisponibilitate crescuta. Solutie orala in picaturi usor de administrat.

Fierul contribuie la formarea normala a globulelor rosii si a hemoglobinei;

Zincul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar;

Manganul contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ;   

Cuprul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar;  

Molibdenul, Seleniul si Cromul contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.     

Recomandari:

  • pentru sustinerea sistemului imunitar si al rezistentei organismului;
  • in cazurile de malnutritie (de ex. diete speciale, cura de slabire, vegetarianism), activitate fizica intensa;
  • in cazurile de oboseala, inapetenta, indispozitie, slabiciune, insomnie.

Atentionari: a se evita administrarea concomitenta cu alte produse cu continut de fier sau oligoelemente. A nu se administra produsul in cazurile de hipersensibilitate cunoscuta fata de substantele active si excipienti, precum si in cazul alergiei la metale.


Beres Drops 100 ml - producator Beres se recomanda pentru Oboseala si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio Puterea Plantelor.ro

Compozitie / Prospect

Apa purificata, sulfat de fier(II) heptahidrat, sulfat de zinc heptahidrat, agent de umezire (glicerina (85 %)), acidifianti (acid sulfuric (96 %), acid tartric, acid succinic), potentiator de aroma (glicina), stabilizator (tartrat de sodiu si potasiu), sulfat de cupru(II) pentahidrat, sulfat de mangan(II) monohidrat, heptamolibdat de amoniu tetrahidrat, fluorura de sodiu, clorura de crom(III) hexahidrat, selenit de sodiu.

Administrare

- la copii, intre 4 si 10 ani: 2x9 picaturi pe zi;
- la copii, intre 11 si 14 ani: 2x18 picaturi pe zi;
- la adolescenti, intre 15 si 17 ani: 2x23 picaturi pe zi;
- la adulti: 2x27 picaturi pe zi.
Se administreaza dizolvat in cel putin 50 ml de lichid (de ex. apa, suc de fructe, ceai), in timpul meselor, de preferinta insotit de vitamina C 50 mg, deoarece acesta favorizeaza absorbtia mai buna a substantelor minerale in organism.
Nu se recomanda administrarea picaturilor dizolvate in lapte sau cafea.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Beres: Beres, intreprindere aflata in proprietate familiala ce isi desfasoara activitatea in spiritul si conform valorilor fondatorului. Lider de piata in domeniul fabricarii si comercializarii produselor pentru mentinerea sanatatii, isi dezvolta produsele si depune eforturi caritative in spiritul devizei „Béres - Pentru omul sanatos“. Compania se straduieste sa utilizeze materii prime naturale si la realizarea unor produse fara efecte secundare. Are un portofoliu de aproape 80 de tipuri de produse, iar numeroase alte produse autorizate asteapta introducerea pe piata sau sunt in curs de autorizare. Pe langa promovarea produselor proprii, pune accent pronuntat si pe educarea in privinta adoptarii unui mod de viata sanatos. Beres isi asuma un rol activ in societate, prin fundatiile sale sprijina scopuri legate de protectia sanatatii, educationale si culturale, iar in interesul popularizarii unui mod de viata sanatos, se implica in activitati de informare.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social