Miere Poliflora Mos Costache 500gr Apicola Costache

Miere Poliflora Mos Costache 500gr Apicola Costache

Disponibil la comanda online

SKU 22685
13,99 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Imunitate Apicole Raceala si gripa
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Miere Poliflora Mos Costache 500gr Apicola Costache de la Apicola Costache

Mierea Poliflora - este o miere cu nuante de chihlimbar, cu un parfum deosebit, puternic, ce scoate în evidenta multitudinea de arome diferite de polen.

Mierea poliflora din Podisul Transilvaniei este deosebita de cea din alte zone ale tarii: ea nu este un amestec din mai multe sortimente, ci o miere aparte, obtinuta de albine din varietatea florilor de câmp care se gasesc din abundenta doar pe renumitele "fânete" din Ardeal.

Varietatea polenului din care provine, îi confera acestui sortiment si un continut bogat în vitamine (B1, B2, B3, B5, B6, vitamina C, vitamina K etc) si minerale (Ca, Mg, Fe, Bor ? ajuta la sintetizarea vitaminei C), fiind recomandata în alimentatia copiilor si a vârstnicilor. Datorita cantitatii sporite de hormoni pe care aceasta îi contine, ajuta la vindecarea rapida a ranilor si arsurilor. Ranile bandajate imediat cu miere se vindeca usor, fara infectii si cu mai putine cicatrici decât în cazul altor tratamente.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Apicola Costache: Apicola Costache a fost înființată în anul 2005 din dorința de a duce mai departe dragostea și priceperea pentru apicultură a lui Mos Costache. Mierea de albine comercializată sub numele de Moș Costache provine atât din stupina proprie, cât și de la apicultori atent selectionați și verificați, pentru a respecta standardelede calitate.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite