Apicola Costache Miere poliflora Mos Costache 900 grame

Miere poliflora Mos Costache 900 grame

Disponibil la comanda online

SKU 22679
24,29 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Apicole Raceala si gripa
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Miere poliflora Mos Costache 900 grame de la Apicola Costache

Mierea poliflora Mos Costache provenita atat din stupina proprie Apicola Costache, cat si de la apicultori atent selectionati si verificati, pentru a respecta standardele de calitate. Mierea poliflora este bogata in zaharuri (fructoza, glucoza, maltoza, zaharoza), vitamine, minerale si are proprietati deosebite pentru sanatatea organismului nostru. Are actiune sedativa si antiseptica, recomandata pentru aparatul respirator si sistemul nervos. In general, mierea poliflora este considerata cel mai complex tip de miere ca actiune terapeutica, ea ingloband nectarul de la cateva sute de plante medicinale.

Cristalizarea mierii : Procesul de zaharisire sau cristalizarea mierii este un proces natural si nu reprezinta o deteriorare a mierii, din contra, este o dovada a autenticitatii produsului. Toate tipurile de miere se cristalizeaza relativ repede, exceptie face mierea de salcam care are un proces de cristalizare lent. Mierea cristalizata are acelelasi proprietati ca si mierea in stare lichida. Pentru decristalizare putem incalzi la maxim 40°C.

Cantitate neta : 900 grame.

Mod de ambalare : borcan.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Apicola Costache: Apicola Costache a fost înființată în anul 2005 din dorința de a duce mai departe dragostea și priceperea pentru apicultură a lui Mos Costache. Mierea de albine comercializată sub numele de Moș Costache provine atât din stupina proprie, cât și de la apicultori atent selectionați și verificați, pentru a respecta standardelede calitate.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite