PRO NUTRITION Collagen Liquid 50.000 orange 500ML

Collagen Liquid 50.000 orange 500ML

Disponibil la comanda online

SKU 22873
74,23 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse pentru sportivi
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Collagen Liquid 50.000 orange 500ML de la PRO NUTRITION

Colagenul, o proteină naturală ce constituie peste 30% din totalul proteinelor din corp, joacă un rol crucial în formarea țesuturilor musculare, pielii, încheieturilor, ligamentelor, cartilagiilor și sistemului osos.

Ce beneficii are Collagen Liquid 50.000

  1. Îmbunătățește aspectul pielii, părului și unghiilor prin stimularea sintezei de colagen în organism, contribuind astfel la menținerea sănătății acestora.
  2. Susține sănătatea articulațiilor și oaselor prin promovarea formării și regenerării țesutului conjunctiv, ajutând astfel la prevenirea problemelor legate de mobilitate și rigiditate.
  3. Ajută la recuperarea și repararea țesutului muscular după eforturi fizice intense și poate contribui la creșterea masei musculare, oferind un plus de forță și rezistență.

Ingrediente : colagen hidrolizat, apă, acidifiant (acid citric), corector de aciditate (citrat trisodic), conservanți (sorbat de potasiu, benzoat de sodiu), indulcitori (sucraloză, acesulfam de potasiu), aromă naturală de portocale, vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină)

Administrare :

A se lua o doză (40 ml) pe zi.

Produsul poate fi dizolvat în apă.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite