Sampon Cafeina, Taurina si Niacinamide Apimond 260 ml

Sampon Cafeina, Taurina si Niacinamide Apimond 260 ml

Puterea Plantelor In stoc suficient

SKU 14288
30,52 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Sampon Cafeina, Taurina si Niacinamide Apimond 260 ml de la Apimond

Sampon Cafeina, Taurina si Niacinamide Bio NutriSkin, Apimond, 260 ml

Sampon Cafeina, Taurina si Niacinamide Bio NutriSkin - energizeaza si stimuleaza radacina firului de par. Sampon Hibrid, similar cu 2 in 1. 

Sampon cu efecte remarcabile de nutritie si energizare pentru scalp, hidratare, volum si stralucire pentru firul de par. Continutul sau de cofeina, taurina si niacinamide, regleaza secretia de sebum, mareste vitalitatea firului de par, stimuleaza metabolismul celular la nivelul scalpului.  Utilizarea acestui produs poate preveni pierderea ereditara a parului. Deasemenea este un sampon potrivit si pentru scalpul cu matreata, sensibil sau cu prurit.

Samponul este ideal pentru sportivi si persoane active! 


Sampon Cafeina, Taurina si Niacinamide Bio NutriSkin 260 ml - producator Apimond se regaseste in categoria Ingrijire corp - Sampon si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Aqua (Water), Sodium Coco-Sulfate, Decyl Glucoside, Glycerin, Coco Betaine, Sodium Lureth Sulfate, Caffeine, Mel (Honey) Extract*, Aceto (Apple Cider Vinegar)*, Taurine, Niacinamide, Zinc PCA, Sodium Chloride, Menthol*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*, Panax Ginseng Root Extract*, Potasium Sorbate, Lactic Acid, Parfum (Fragnace).
* Provine din Agricultura Ecologica.

Administrare

Se aplica pe scalpul si parul umed, se maseaza pentru a obtine spumarea, se lasa sa actioneze 2 - 3 minute dupa care se clateste.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Apimond: Apimond - producator roman de produse apicole si produse cosmetice naturale si bio pe baza de venin de albine, laptisor de matca sau propolis. Produsele apicole Apimond si produsele cosmetice Apimond se gasesc in magazinul nostru online, la preturi atractive. Gama de cosmetice Apimond contine produse pe baza de venin de albine sau celule stem pentru reintinerire, cu rol antirid.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite