Fares HEPATOfit, D164, sirop, 100 ml

HEPATOfit, D164, sirop, 100 ml

Disponibil la comanda online

SKU 23057
26,85 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Boli hepatice Siropuri
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere HEPATOfit, D164, sirop, 100 ml de la Fares

  • Are efect hepatoprotector, hepatoregenerator; stimuleaza apetitul si imunitatea
  • Eficienta confirmata prin reducerea transaminazelor in peste 82% cazuri
  • Recomandat sugarilor si copiilor mici cu icter neonatal, hepatocitoliza, postantibioterapie, hepatita medicamentoasa, dupa deparazitare
  • Plantele medicinale selectate sunt compatibile cu organismul celor mici. Se poate administra incepand cu varsta de 6 luni
  • Indulcit natural cu fructoza
  • Fara conservanti, coloranti sau arome sintetice

HEPATOfit este un sirop din plante medicinale cu efect hepatoprotector si hepatoregenerator, indulcit natural cu fructoza, care se poate administra si sugarilor incepand cu varsta de 6 luni.

Amla, sau agrisa indiana, este o sursa alimentara importanta de vitamine si minerale in multe zone din India si are o lunga istorie de utilizare ca medicament traditional. Actiunile sale se datoreaza substantelor fitochimice pe care le contine, precum quercetina, acidul galic, corilaginul si acidul elagic.

Cicoarea era apreciata din secolul al XIV-lea de Matthiolus (1563) si Lonicerus (1626) si laudata ca un excelent remediu pentru ficat. De asemenea, Haller (1755) prezinta efectul cicorii asupra ficatului, descriind-o si ca pe un remediu care serveste la purificarea sangelui.

Papadia apare pomenita ca planta medicinala in cartile clasice de medicina din Evul Mediu. Hufeland, medic si naturopat german al secolului al XIX-lea, prezenta papadia ca un remediu puternic prescris special pentru intarirea ficatului. Madaus, in 1938, subliniaza efectele benefice ale papadiei asupra ficatului.

Andrographis este o planta medicinala importanta atat in medicina ayurvedica, cat si in cea traditionala chineza, ca remediu in diferite probleme, inclusiv cele ale ficatului, fiind cea mai utilizata planta pentru hepatoprotectie in Asia. In 1991, Rana si Avadhoot au folosit un extract de Andrographis pentru a studia actiunea hepatoprotectoare constatand ca acesta s-a dovedit a fi eficient pentru protejarea sanatatii ficatului.

Armurariul, poate cea mai utilizata planta astazi pentru sanatatea ficatului, a fost cunoscut inca din Antichitate, mentionat fiind de Theophrastus si Dioscorides. In 1755 medicul elvetian von Haller lauda beneficiile complete ale plantei asupra ficatului.

Semintele de armurariu au constituit mult laudatul remediu hepatic al lui Rademacher (1851). In prezent, studiile stiintifice au intarit reputatia plantei de salvator al ficatului datorita capacitatii sale de a bloca si elimina toxinele si de a sustine regenerarea hepatocitelor.

Fructele de soc au importante efecte antioxidante. Compusii activi identificati in fructele de soc includ flavonoide si vitamine precum vitamina C, B2, B5, B6, B7, B9, si β-caroten. In general, vitaminele joaca un rol important in mentinerea sanatatii ficatului, fiind recomandata includerea lor intr-un plan de dieta sanatoasa.

Ingrediente: Glicerina vegetala; sirop de fructoza 34,7%; extract apos de plante 20% [amla (fructe-Phyllanthi fructus) 3,7%, cicoare (radacina-Cichorii radix) 3,3%, papadie (radacina-Taraxaci radix) 3%, partea aeriana de Andrographis paniculata 0,25%, apa]; extract hidrogliceric de armurariu (fructe-Silybi mariani fructus) 4%; antioxidant: acid ascorbic (vitamina C); concentrat de soc (fructe Sambuci fructus) 0,5%; agent de ingrosare: guma xantan.

Mod de administrare

Copii 6 luni - 1 an: 5 ml de 2 ori pe zi.

Copii 2 - 5 ani: 6-10 ml de 2 ori pe zi.

Copii 6 - 12 ani: 11-15 ml de 2 ori pe zi.

Durata unei cure este de 1-3 luni.

A se agita flaconul inainte de utilizare.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Fares:

FARES este lider pe piaţa ceaiurilor şi a remediilor din plante medicinale din România. Gama de produse Fares cuprinde peste 400 de produse naturale. Produsele Fares pot fi grupate in: ceaiuri medicinale, pulberi din plante calcinate, uleiuri esentiale, uleiuri pentru aromoterapie, tincturi, siropuri cu miere si propolis, complexe naturale din plante medicinale, capsule si comprimate din plante, ovule si supozitoare. Ceaiurile de la Fares sunt ambalate vrac sau la pliculete. Cele mai apreciate produse sunt Biomicin, Biosept, Hapciu, Hepatofit. Comanda online produse Fares de pe putereaPlantelor.ro la pret de producator!

Cosul este gol
Nu ai produse favorite