Extract de ulei de canepa presat la rece 200MG CBD+/ML, Endoca

Extract de ulei de canepa presat la rece 200MG CBD+/ML, Endoca

Disponibil la comanda online

SKU 21232
459,00 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Oboseala Cancer Parkinson Schizofrenie Epilepsie
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Extract de ulei de canepa presat la rece 200MG CBD+/ML, Endoca de la Endoca

Extract de ulei de canepa presat la rece 200MG CBD+/ML, Endoca

INGREDIENTE

Fitocanabinoizi canabidiol și acid canabidiolic 20% (CBDa+CBD 2000mg)
de asemenea, concentrații scăzute de (CBC, CBG, CBN), Terpene, Mircena, limonen, alfa și beta-pinen,, Linalool, B-cariofilen, oxid de cariofilen,
terpinolen și humulen.

Alte molecule naturale: Ceară din plante de canabis,
alcani, compuși azotați, aminoacizi,
cetone, flavonoide, glicozide,
vitamine, pigmenți, apă, co-factori și co-nutrienți. *Cannabidiolul (CBD) este un constituent natural al plantei de cânepă.

Fără conservanți, coloranți artificiali, vegan, fără gluten, fără OMG.

UTILIZARE SUGESTIVĂ

 • Scoateți capacul din tub și înșurubați inelul de închidere în sens invers acelor de ceasornic.
 • Dacă înșurubați capacul ½ din turul său, veți obține ½ gram de ulei CBD. 1 rotire completă a inelului va administra 1 gram de extract de ulei.
 • Apăsați pe seringă pentru a stoarce extractul pe vârful degetului și puneți-l sub limbă. Țineți extractul de ulei în gură timp de 60 de secunde înainte de a-l înghiți.
 • Utilizare recomandată: De 3 ori pe zi, înainte de mese. A se păstra într-un loc răcoros și uscat și a se evita expunerea la căldură sau la lumina soarelui.
 • Starea noastră de bine se bazează pe mai mulți factori care ne ajută să ne asigurăm că echilibrul este păstrat în interiorul corpului nostru. La Endoca, credem că planta de cânepă poate deține cheia pentru a crea acea sinergie internă și pentru a aduce o sănătate holistică. Aici ne poate fi de ajutor uleiul nostru de cânepă crud neîncălzit de 20%.
 • Credem că fiecare parte a plantei de cânepă este importantă, inclusiv cerurile care sunt adesea îndepărtate din alte uleiuri de cânepă. Acesta este cu adevărat ulei de cânepă așa cum a fost conceput de natură.

  Cânepa proaspăt culeasă conține atât CBDa, cât și CBD, iar picăturile noastre de ulei de cânepă crud de 2000mg sunt realizate prin utilizarea fiecărui element al plantei, în forma sa cea mai pură, ceea ce înseamnă că nu există nimic artificial adăugat.

 • Compuși precum CBDa+CBD, care se găsesc în mod natural în planta de cânepă, stimulează mecanismul de echilibrare natural al organismului, sistemul endocannabinoid, care reglează totul, de la apetit, dispoziție și sistemul imunitar. Adăugarea uleiului de cânepă la rutina dvs. de wellness ajută la menținerea sub control a acestor niveluri de canabinoizi.

  Pentru a crea extracte standardizate de calitate superioară, folosim un program strict de control al standardelor farmaceutice și teste de laborator riguroase, astfel încât să asigurăm o potență și o puritate constante.

  Nu numai atât, dar echipa noastră de oameni de știință, fitoterapeuți și nutriționiști formulează extractele noastre organice la cele mai înalte standarde de practici de fabricație, astfel încât, atunci când citiți etichetele noastre, știți exact ce primiți.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite