Fares Fitodolor, L99, 30 capsule

Fitodolor, L99, 30 capsule

Disponibil la comanda online

SKU 22615
38,59 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Artroza Suplimente nutritive Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Fitodolor, L99, 30 capsule de la Fares

Efect antiinflamator, antialgic, miorelaxant. Nu afecteaza mucoasa gastrica la administrare repetata, nu produce retentie salina FITODOLOR, L99, 30 capsule este un produs natural cu efect antiinflamator general antialgic, miorelaxant, recomandat in boli reumatice cronice: coxartroza, gonartroza, discopatie lombara, spondiloza, dureri posttraumatice usoare si alte afectiuni inflamatorii cronice. Recomandat si persoanelor care au contraindicatie la antiinflamatoarele de sinteza (cei cu boli cardiovasculare, boli peptice gastrice, boli hepatice, boli renale, diabet zaharat).

Evaluarea eficientei a fost realizata in colaborare cu medici de familie. Eficienta confirmata pentru reducerea durerii articulare in procent de 79% si cresterea mobilitatii in procent de 81%, la toate cazurile monitorizate.

Instalarea efectului terapeutic a avut loc in 5 zile.

Ingrediente: O capsula contine: extract uscat din rizomi de turmeric (Curcumae longae rhizoma) standardizat in min. 95%, curcuminoide 107,5 mg, extract uscat de scoarta de salcie (Salicis cortex) standardizat in min. 15% salicina 86 mg, rizomi de turmeric (Curcumae longae rhizoma) 64,5 mg, radacina de Ashwagandha (Withania somnifera) 43 mg, extract uscat de tamaie (Boswellia serrata) standardizat in min. 65% acid boswellic 43 mg, extract uscat din oleorezina de Commiphora mukul standardizat in 10% guggulsterone 43 mg, extract uscat de ananas (Ananas cosmosus) standardizat in bromelaina 21,5 mg, Piper longum 8,6 mg, ulei esential de Betula alleghaniensis 8,6 mg, ulei esential de tamaie (Boswelliae aetheroleum) 4,3 mg.

Mod de utilizare:

Copii 7 - 14 ani: 1 - 2 capsule pe zi.
Copii peste 14 ani si adulti: 1 capsula de 2 - 3 ori pe zi.

Durata curei: 1 - 3 luni.

Cura se poate prelungi la nevoie conform recomandarii medicului.

Atentionari: Nu se recomanda in caz de hemoragii oculte, copiilor sub 7 ani, alergie la aspirina/salicilati si in caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Sarcina si alaptare: Nu se recomanda femeilor insarcinate datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine. Nu se recomanda mamelor care alapteaza datorita faptului ca substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul acestuia.

Efecte secundare si interactiuni: Acest produs se poate utiliza concomitent cu medicamentele. Evitati asocierea pe perioade indelungate (administrare continuua peste 3 luni) cu cumarinele, anticoagulantele, antiagregante plachetare.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Fares:

FARES este lider pe piaţa ceaiurilor şi a remediilor din plante medicinale din România. Gama de produse Fares cuprinde peste 400 de produse naturale. Produsele Fares pot fi grupate in: ceaiuri medicinale, pulberi din plante calcinate, uleiuri esentiale, uleiuri pentru aromoterapie, tincturi, siropuri cu miere si propolis, complexe naturale din plante medicinale, capsule si comprimate din plante, ovule si supozitoare. Ceaiurile de la Fares sunt ambalate vrac sau la pliculete. Cele mai apreciate produse sunt Biomicin, Biosept, Hapciu, Hepatofit. Comanda online produse Fares de pe putereaPlantelor.ro la pret de producator!

Cosul este gol
Nu ai produse favorite