Favisan Vitamina C lichida 100ml

Vitamina C lichida 100ml

Disponibil la comanda online

SKU 22557
47,27 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Oboseala Imunitate Suplimente nutritive
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Vitamina C lichida 100ml de la Favisan

Vitamina C Lichida Favisan, 100ml: supliment alimentar pe baza de vitamina C, ce contribuie la buna functionare a sistemului imunitar, a vaselor de sange, a sistemului osos si a ligamentelor, a dintilor, gingiilor si a pielii, contribuind la formarea normala a colagenului. Participa la mentinerea unui metabolism energetic normal si la functionarea optima a sistemului nervos, mentine sanatatea psihica, protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ, reduce oboseala si extenuarea si imbunatateste absorbtia fierului.

Ingrediente: apa, glicerina, vitamina C (ascorbat de sodiu, acid ascorbic), acid boric. 8 picaturi contin 80mg vitamina C.

Mod de administrare: se foloseste ca atare sau adaugat in apa sau mancare (ciorbe, salate, ceai). Doza recomandata: 8 picaturi/zi sau conform recomandarii medicului specialist.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Favisan:

FAVISAN este producator roman de produse naturiste. Favisan produce peste 500 de produse si tratamente naturale pe baza de plante medicinale. Gama de produse Favisan contine: capsule, ceaiuri, produse cosmetice, ovule, siropuri, uleiuri vegetale pe baza de extracte din plante. Virginia Faur este inventatoarea produselor Favisan si autoarea a 5 carti de sanatate. Produsele naturale trebuiesc combinate cu gandirea pozitiva, cu o alimentatie echilibrata, ca o componenta definitorie a vietii sanatoase.

Cosul este gol
Nu ai produse favorite