Forte Pharma Laboratories Expert Hyaluronic Intense (30 capsule), Forte Pharma

Expert Hyaluronic Intense (30 capsule), Forte Pharma

Disponibil la comanda online

SKU 16362
132,93 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Expert Hyaluronic Intense (30 capsule), Forte Pharma de la Forte Pharma Laboratories

Expert Hyaluronic Intense 30cps de la FORTEPHARMA - Detalii produs

Interesul pentru folosirea acidului hialuronic ca ingredient bioactiv in produsele de ingrijire a pielii a aparut odata cu descoperirea ca volumul de acid hialuronic din epiderma scade cu varsta. Aceasta substanta are un rol important in mentinerea supletei, elasticitatii si tonicitatii epidermei.
Laboratoarele Forte Pharma aduc ca noutate Expert Hyaluronic Intense ce contine 300mg de acid hyaluronic , trei vitamine A,C si E pentru un plus de vitalitate si seleniu pentru protectia celulelor de stresul oxidativ, totul intr-o singura capsula pe zi.

Beneficii:

  • Acidul hyaluronic actionand din interior hidrateaza pielea uscata si imbatranita prin mentinerea apei la nivelul epidermei.
  • Creste rezistenta si elasticitatea pielii – acidul hialuronic stimuleaza productia de colagen, proteina care mentine pielea elastica si ferma si previne, totodata, aparitia ridurilor
  • Cicatrizeaza leziunile – acidul hialuronic ajuta la procesul de regenerarea a pielii, atunci cand apar leziuni la nivel cutanat. Acesta accelereaza procesul de cicatrizare si de regenerare si calmeaza inflamatia
  • Protejeaza impotriva radicalilor liberi – acidul hialuronic actioneaza ca un antioxidant care are rolul de a proteja pielea impotriva efectelor daunatoare ale radicalilor liberi

Produsul NU contine lactoza si gluten.

Ingrediente active/capsula VNR*: Extract Hialuronat de sodiu 316mg Acid Hialuronic 300mg, invelisul capsulei (gelatina, colorant: carbonat de calciu), Vitamina A 800µg 100%, Vitamina E 12mg 100%, Vitamina C 40mg 50%, Faina de orez, antiaglomerant: saruri de magneziu ale acizilor grasi, dioxid de siliciu, selenit de sodium.

ACID HIALURONIC - are rolul de a mentine tesuturile hidratate, un singur gram de acid hialuronic poate sa sustina pana la 6 litri de apa. Pielea contine 50% acid hialuronic, iar cele mai mari concentratii se gasesc in cartilagii si la nivelul ochilor. Pe masura ce inaintam in varsta, corpul nostru nu mai produce acid hyaluronic si este nevoie sa suplimentam.
VITAMINELE C si E – Oxigeneaza pilea si stimuleaza productia de colagen, oferind acesteia un aspect ferm, luminos si tonifiat, reducand aspectul petelor si al cicatricilor. Aceste doua substante sunt esentiale pentru o piele fina, frumoasa si sanatoasa!
VITAMINA A – Efectul antiimbatranire al vitaminei A se manifesta prin normalizarea melanocitelor, adica celulele care controleaza pigmentarea in profunzime a pielii si a instalarii ridurilor profunde. Iti poti pastra catifelarea tenului si aspectul tanar pentru cat o perioada indelungata, atata timp cat nivelul vitaminei A din organism sau de la nivelul pielii este unul normal.
SELENIU - contribuie la mentinerea frumusetii si sanatatii pielii si a unghiilor si ne protejeaza impotriva actiunii toxice a unor metale grele, cum sunt plumbul, mercurul si arseniul.
FAINA DE OREZ - Are in componenta antioxidanti, care lupta cu radicalii liberi in organism si previn imbatranirea premature a pielii redandu-i luminozitatea si stralucirea.

Mod de administrare: Un comprimat pe zi, dimineata cu un pahar mare de apa (200ml).

Contraindicatii: Nu depasiti doza zilnica recomandata. Ne recomandat femeilor insarcinate sau care alapteaza si copiii sub 12 ani, fara acordul medicului.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Forte Pharma Laboratories:

Forte Pharma laboratories  este o companie din Monaco, producatoare de suplimente alimentare pentru mentinerea sanatatii. Promoveaza o tehnologie de ultima generatie, cu tablete cu doua straturi. Acestea permit combinarea mai multor produse, care anterior functionau doar administrate separat la intervale de timp diferite si se refera si la alte  formule cu eliberare prelungita pentru eficienta maxima.     

Cosul este gol
Nu ai produse favorite