Dorel Plant Tinctură de Soc 200ml

Tinctură de Soc 200ml

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 22957
21,14 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Constipatie Tincturi
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Tinctură de Soc 200ml de la Dorel Plant

Ingrediente: fructe de Soc (Sambucus nigra) – 20%; soluţie hidroalcoolică (alcool 96° :apă 1:2) – 80%

Contribuie la: Acest produs este un bun adjuvant în dizolvarea grăsimilor, elimină surplusul de apă, constipaţie, costipaţie cronică, reduce pofta de mâncare având un efect diuretic, laxativ, sudorific, favorizând arderile anabolice, combate catabolismul, rinită, sinuzită, traheită, bronşită, tulburări reumatice, constipaţie de natură nervoasă, diverse nevralgii.

Mod de utilizare: O lingură de 3 ori pe zi înainte de mesele principale, diluată în ceai sau puţină apă (50ml), pentru constipaţie se pot lua 2 linguri dimineaţa şi 2 linguri seara.

Precauții și contraindicații: A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lua cu antibiotic. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Dorel Plant: Sub marca Dorel Plant se regaseste o gama larga de produse naturale din plante medicinale preparate dupa retete mostenite de sute de ani. Gama de produse Dorel Plant include: ceaiuri, tincturi, alifii si siropuri din plante atent selectionate si recoltate in perioada lor optima din flora Muntilor Apuseni. In magazinul online PutereaPlantelor.ro gasiti tratament naturiste Dorel Plant. Fitoterapeut: Gruie Marina Dorel.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite