Bionovativ Acceptarea Emotiilor – Amestec de Uleiuri Esentiale pentru Uz Intern 10ml Life

Acceptarea Emotiilor – Amestec de Uleiuri Esentiale pentru Uz Intern 10ml Life

Disponibil la comanda online

SKU 20227
90,50 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Stres Uleiuri esentiale Ulei esential uz intern
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Acceptarea Emotiilor – Amestec de Uleiuri Esentiale pentru Uz Intern 10ml Life de la Bionovativ

"Acceptarea Emotiilor" este un amestec de uleiuri volatile in gama de produse "Life" a SC Bionovativ SRL, ce ne ajuta sa respundem pozitiv la tot ceea ce apare in mediul inconjurator, emotiile fiind primul mod de interpretare a informatiilor receptate din mediul ambiant. Fiecare emotie este localizata diferit in organismul nostru si vine cu anumite comportamente specifice ei, astfel incat produsul:

  • sustine functia mentala si pe cea cognitiva;

  • induce o stare de bine, calm si relaxare, sporind calitatea si sanatatea somnului;

  • sustine nivelul energetic al organismului;

  • are actiune tonica si creste capacitatea de efort mental;

  • sustine adaptarea organismului la conditii extreme si stresante.
     Ingrediente:

ulei esential de bergamota-de-Italia (Citrus bergamia) – 4.5ml, ulei esential de arbore-de-tamaie–sacra (Boswellia sacra) – 1.8ml, ulei esential de portocala-dulce de origine spaniola / Valencia (Citrus sinensis) – 1.2ml, ulei esential de eucalipt-brazilian (Eucalyptus maculata var. Citriodora) – 1ml, ulei esential de angelica (Angelica achangelica) – 0.8ml, ulei esential de roinita (Melissa officinalis) – 0.5ml, ulei esential de rozmarin (Rosmarinus officinalis) – 0.2ml.

Mod de administrare

Se iau cate 3-4 picaturi de 2 ori pe zi, dizolvate in prealabil intr-o lingurita de miere sau intr-un sfert de lingurita de ulei alimentar.

Contraindicatii: copii, sarcina si alaptare, boli autoimune, afectiuni hemoragice, hipermenoree, diaree cronica, infectii acute (inclusiv gripa, raceala). La administrare concomitenta, poate interactiona cu anticoagulante, antitrombotice si heparine cu masa moleculara mica.

Produsul nu se administreaza diluat in apa.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Bionovativ: Bionovativ - producator roman, din Brasov, ofera solutii, extracte glicerinice, capsule 100% naturale. Gama Life - BIONOVATIV este dedicata sanatatii membrilor intregii familii. Produsele sunt concepute de catre un colectiv cu decenii de experienta in domeniul fitoterapiei şi a altor terapii naturale. Credem cu tarie in potentialul urias de vindecare al plantelor, prin urmare, produsele noastre nu sunt tratate chimic, nu conțin coloranti, conservanti sau arome. Toate ingredientele raman în forma lor naturala, iar produsele rezultate sunt 100% naturale și actioneaza profund, la nivel celular.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite