Romcos Argila albastra plicuri 5*100 gr

Argila albastra plicuri 5*100 gr

Disponibil la comanda online

SKU 3269
37,94 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Afectiuni Eczeme Noduli mamari Conjunctivita Infectii urinare
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Argila albastra plicuri 5*100 gr de la Romcos

Argila albastra plicuri, Romcos, 500 gr (5*100 gr)

Argila albastra plicuri - se livreaza la cutie continand 5 plicuri x 100 gr. de pulbere de Argila Albastra de Raciu, avand in componenta principalele minerale de care are nevoie organismul uman: magneziul, potasiul, sodiul, fierul, calciul, sulful, siliciul precum si oligoelemente ca argitul, germaniul, titan etc., ce activeaza asa numitele metalo-enzime, foarte importante in reglarea metabolismului uman.

Este recomandat in realizarea catamplasmelor si compreselor, in cura interna cu apa argiloasa, precum si in realizarea mastilor cosmetice pentru tratarea acneei. 

Argila albastra plicuri 500 gr - producator Romcos se regaseste in categoria Vitamine si minerale adulti si face parte din magazinul online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Pulbere de argila albastra de Raciu.

Administrare

In cura interna cu apa argiloasa, precum si in realizarea mastilor cosmetice.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Romcos: ROMCOS este producator roman ce comercializeaza Argila albastra de Raciu. Argila albastra de Raciu este unica ca si compozitie de minerale si minerale, fiind utilizata ca supliment alimentar sau pentru preparate cosmetice. Argila albastra de Raciu este recomandata pentru uz intern, pentru o multitudine de afectiuni iar pentru uz cosmetic se aplica sub forma de masca cu argila.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite