Adya Green Pharma Smart Burov Formula 120ml

Smart Burov Formula 120ml

Disponibil la comanda online

SKU 19867
42,15 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Afectiuni Artrita Intepaturi de insecte Dermatita
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Smart Burov Formula 120ml de la Adya Green Pharma

ACETATUL DE ALUMINIU este un ingredient activ cu proprietăți antibacteriene și antifungice, motiv pentru care încă din secolul al XIX-lea a fost utilizat, cu acțiune antiinflamatoare și astringent pentru zone și articulații inflamate.

Cea mai cunoscută este soluția de acetat de aluminiu, concepută de un medic german Karl August von Burow, motiv pentru care se numește soluția Burov.

Soluția topică acționează ca astringent prin contracția vaselor de sânge. Ameliorează inflamația și mâncărimea; răcorește și usucă pielea cu inflamații.

INDICAȚII DE UTILIZARE:

SMART BUROV FORMULA, by ADYA GREEN PHARMA,  este destinat populaţiei adulte cât şi copiilor cu vârsta peste 7 ani. Administrarea la copiii cu vârste de peste 7 ani se va face de către un adult!

Pentru zone inflamate: Soluția de utilizat se obține prin diluția soluției concentrate din flaconul de 120ml cu apă plată în proporție de 1:6.

Timp de acţiune: aplicare timp de 15-30 minute, sub formă de compresă îmbibată în soluție, pe zona afectată de inflamație, mușcături de insete, mâncărime(poison ivy), picior de atlet, dermatite de contact. Compresa trebuie să se mențină bine îmbibată pe toată durata aplicării.

Pentru băi la picioare: într-un vas cu cca 5 l apă calduță se adaugă 1-2 flacoane  x 120ml;

Testat dermatologic!

SMART BUROV FORMULA, by ADYA GREEN PHARMA  se va utilize numai pentru uz extern!

CONTRAINDICAȚII: hipersensibilitate a pielii sau la oricare din componentele produsului.

PRECAUȚII: întrerupeți aplicarea dacă starea inflamatorie persistă mai mult de o săptămână, consultați un specialist.

INGREDIENTE INCI:aluminium acetate solution.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Adya Green Pharma: Adya Green Pharma, brand de produse farmaceutice de inalta calitate pentru variate afectiuni dermatologice, raceala si gripa, diuretice si laxative sub forma de siropuri, comprimate, solutii externe, tincturi.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite