Bioeel Somnus Passiflora 20 cpr

Somnus Passiflora 20 cpr
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Afectiuni

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Somnus Passiflora 20 cpr de la Bioeel

Somnus Passiflora, 20cpr - Bioeel

Somnus Passiflora produce o stare de relaxare, calmare a sistemului nervos, induce somnul, ajută la tranziția spre un somn liniștit și îmbunătățește calitatea somnului.

Indicații:

  • Extractul de Passiflora (Floarea Pasiunii) este un excelent remediu natural pentru tratarea anxietății și insomniei.
  • Extractul de Valeriană înlătură dificultatea de a adormi, reduce numărul de treziri nocturne, îmbunătățind calitatea somnului.

Ingrediente:

  • Uscat din rădăcini de Valeriană (Valeriana Officinalis) cu 0.8%,acid valerenic 125 mg, extract hidroalcoolic 4:1 uscat din flori de Floarea Pasiunii (Passiflora Incarnata) 50mg și excipienți (celuloză microcristalină, lactoză monohidrat, amidon de porumb, stearat de magneziu, dioxid de siliciu coloidal).

Mod de administrare:

  • Se recomandă câte 2 comprimate o dată pe zi, timp de 4-6 săptămâni cu o oră înainte de culcare, după care se stă în repaus la pat.
  • Administrarea se poate continua până la 8 săptămâni. Înainte de a folosi din nou produsul, se recomandă o perioadă de pauză de 7-10 zile.

Mod de Prezentare:

  • Flacon a 20 comprimate

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Bioeel:

Bioeel este o companie cu capital integral privat care a cunoscut o dezvoltare continuă, ajungând ca activitatea sa se extindă în toată ţara, numărul angajaţilor ajungând în jur de 200. Pe lânga activitatea de producţie, s-au dezvoltat si alte activităţi, Bioeel ajungând sa fie importator şi distribuitor pentru mai multe companii farmaceutice naţionale si internaţionale şi să asigure servicii de logistică pentru 5 companii farmaceutice multinaţionale. Compania a adoptat o politică “pro calitate” pentru a satisface permanent cerinţele si aşteptările clienţilor săi.

Cosul este gol
Nu ai produse favorite