PROBIOS Piure de fructe - pere, banane, mere si fulgi de quinoa 100g

Piure de fructe - pere, banane, mere si fulgi de quinoa 100g
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Alimentatie bebelusi

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Piure de fructe - pere, banane, mere si fulgi de quinoa 100g de la PROBIOS

Descriere produs: piure bio, delicios si pur, realizat din fructe proaspete, gata de a fi gustat oricand din pachetul resigilabil doypack! Iti vor aduce mereu aroma de fructe proaspat culese pentru o gustare rapida pentru tine si copiii tai.

Puteti sa le stocati in frigider, pachetul special garantand o durata lunga de utilizare a acestui produs.

Aveti la dispozitie o gama diversa de alternative, fiecare cu propriile sale valori organoleptice si nutritive, disponibile in urmatoarele arome: Mere, capsuni si afine, Pere si banane, Pere Italiene, 100 % Mere italiene, Piersici, mere si mango, Portocale, mere si morcovi, Mere, pere si banane cu quinoa, Mere, pere, mango si ananas cu maca.

Un produs bio pentru copii, fara zahar adaugat, realizat din pulpa de fruct 100% si fulgi de quinoa, in ambalaj de tip doypack ce permite pastrarea gustului si utilizarea usoara direct de catre copilul dumneavoastra. Cu posibilitate de inchidere dupa o utilizare prealabila.

Ingrediente: pere* 68%, Banane*20%, suc de mere* 10%, fulgi de quinoa* 2% * ingredient provenit din Agricultura Ecologica Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat si racoros. 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite