Biovetol Bien-etre Bio intestinal pisici 10 tablete

Bien-etre Bio intestinal pisici 10 tablete

Disponibil la comanda online

SKU 19211
43,75 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Animale de companie
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Bien-etre Bio intestinal pisici 10 tablete de la Biovetol

Bien-etre intestinal contine o formulă bio inovatoare pe bază de principii active din plante: usturoi, semințe de dovleac, scorțișoară și cimbrișor, recunoscute pentru efectele lor sinergice pentru prevenirea infestării cu paraziți, protejarea sistemului digestiv, a tranzitului și a florei intestinale. Ideal în caz de diaree, vomă, scaune urât mirositoare, ghemuri de păr sau digestie incompletă.

Previne infestarea cu paraziți intestinali, ce poate duce la dezvoltarea afecțiunilor grave ale ficatului și plămânilor, mai ales dacă nu sunt tratate la timp și corespunzător.

Formula sigură, cu ingrediente blânde, pe care le utilizăm incusiv în gastronomie.

Ideal in caz de diaree, vomă, scaune urât mirositoare, sau digestie incomplete, datorită ingredientelor cu proprietăti digestive, purificatoare și vermifuge. Potrivit de la 12 săptămâni.

3 cicluri pe an, în cure de 3 zile

 Mod de utilizare:

Se administrează pisicii dumnevoastră, cantitatea indicată (ascunsă într-o bilă de unt sau amestecată cu mâncare umedă), de preferință dimineața pe stomacul gol, timp de 3 zile, în ritm de câte o tabletă la fiecare 5 kg de greutate. Indicații pentru consumul zilnic:

Pisica pana la 5 kg > 1 tableta/ Pisica de la 5 kg la 10 kg > 2 comprimate.

Acest supliment alimentar nu este un medicament și conține plante și extracte vegetale utilizate uzual în alimentația animalelor și a oamenilor. Se folosește împreună cu o alimentație variată, adaptată nevoilor animalului dumneavoastră.Data optimă de utilizare și numărul de LOT: a se vedea data indicată pe ambalaj.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite