Biovetol DermoGel bio pentru piele căței și pisici 125 ml

DermoGel bio pentru piele căței și pisici 125 ml

Disponibil la comanda online

SKU 19200
64,86 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Animale de companie
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere DermoGel bio pentru piele căței și pisici 125 ml de la Biovetol

Pielea animalelor joacă un rol important între animalul tău și factorii externi de mediu reprezentând prima linie de apărare și prevenind invazia microorganismelor în corpul prietenului nostru blănos. Orice anormalitate adusă funcțiilor pielii, va conduce către incapacitatea animalului de a se apăra.

Experții Biovetol vă oferă o formulă inovatoare, special concepută pentru sănătatea și integritatea pielii și lăbuțelor prietenilor tăi necuvântători. Potrivită atât pentru căței, cât și pentru pisici, pentru ca aceștia să se bucure de sănătate și ingrijire optimă, totul cu ingrediente riguros selectate, 100% naturale. Formula delicată Bio pe bază de mimosa tenuiflora, apă de lavandă, suc de aloe vera, extract de gălbenele, ceară de propolis, ulei esențial de arbore de ceai și ulei esențial de cuișoare.

Pentru animalele care au suferit răni, iritații, eczeme, tăieturi, mușcături, întepături și zgârieturi sau după intervenții chirurgicale. Datorită rețetei complexe, naturale și bio, cu proprietăți antiseptice, imunostimulatoare, antibacteriene, antimicotice, antivirale antinflamatorii și cicatrizante excepționale, accelerează procesele de vindecare stimulând inclusiv creșterea blănii pe zonele afectate.                 

Mod de utilizare:

Înainte de aplicare construiește o relație de încredere! Lăsați animalul să observe și să miroasă obiectele de îngrijire și ambalajul produsului.

Dacă animalul prezintă semne de suferință și anxietate sporită, folosiți remediu de relaxare Biovetol Spray ambiental „Ocalme”.

Agitați produsul înainte de utilizare și aplicați direct pe pielea afectată de 3-4 ori pe zi, între 3 și 5 zile. Masați ușor pentru a difuza ingredientele. Folosiți împreună cu șampoanele potrivite din gama Biovetol. Daca simptomele persistă apelați medicul veterinar.

Avertizari:

Numai pentru uz extern. Nu înghiți. În caz de contact cu ochii, clătiți bine cu apă curată. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor. A se pastra departe de îngheț, lumina soarelui și căldură. EUH 208: Conține limonen, linalol, izoeugenol. Poate produce o reacție alergică. A se folosi în 12 luni de la deschidere, în limita datei indicate pe ambalaj.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite