Biovetol Detox Plus Probiotic Bio catei talie mica 30gr

Detox Plus Probiotic Bio catei talie mica 30gr

Disponibil la comanda online

SKU 19216
110,80 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Animale de companie
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Detox Plus Probiotic Bio catei talie mica 30gr de la Biovetol

Sistemului digestiv este foarte important, deoarece el depinde de asimilarea vitaminelor, mineralelor, proteinelor, grăsimilor și carbohidraților. Acesta are o suprafață mare, acoperită cu diferite tipuri de celule, care ajută la digestie și absorbție, împreună cu microflora – bacteriile vii „benefice” și un număr mare de celule imunitare, care contribuie la protecția patrupedului nostru.

Experții Biovetol ne oferă o formulă bio inovatoare pe bază plante recunoscute pentru efectele lor sinergice asupra florei intestinale (rădăcină de cicoare, frunze de anghinare, rădăcină de lemn dulce), probiotice vii: Bacillus subtilus și pămant de diatomee purificat, ce contribuie la suținerea funcțiilor digestive și de detoxifiere.

Ideal pentru sănătatea stomacului și a ficatului, datorită proprietăților reechilibrante ale florei digestive, depurative, purificatoare și detoxifiante. O soluție naturală pentru susținerea organismului în timpul tratamentelor medicamentoase, administrare antibiotic, afecțiuni ale ficatului, ale sistemului digestive, colesterol crescut, anestezii, intoxicații, indigestii și menținerea greutății în parametrii normali. Sustine regenerarea ficatului, drenajul biliar si stimularea apetitului.

Eficient în caz de vărsături, diaree sau constipație, pierderi nejustificate în greutate, schimbări ale obiciurilor de hrănire, imunitate scăzută, piele și blană uscată, lipsită de strălucire.

Ingredientul cheie, Bacillus subtilis are capacitatea de a produce și secreta antibiotice, pentru a crește șansa de supraviețuirea microorganismelor care îl găzduiesc. Culturile de B. subtilis erau populare la nivel mondial înainte de introducerea antibioticelor, fiind folosit ca agent imunostimulator pentru a ajuta la tratamentul bolilor tractului gastrointestinal și urinar, datorită proprietăților sporicide.

Bacillus subtilis joacă un rol important în producția de alimente și suplimente, antibiotice și vitamine destinate animalelor de companie.

hepatoprotector și detoxifiant bio cu un gust dulce iubit de căței 

 Mod de utilizare:

Se administrează animalului dumneavoastră, în caz de tulburări digestive, în timpul episodului și după acesta, în doză zilnică de o lingură rasă măsură (inclusă în ambalaj) pentru fiecare 2 kg din greutatea animalului, pentru o perioadă de 20 de zile. Suplimentul se va amestecă în hrana preferată a animalului.

Avertizari:

Acest supliment alimentar nu este un medicament, dar este recomandat să solicitați sfatul unui expert în nutriție animală sau medicului veterinar înainte de a-l folosi sau de a prelungi utilizarea acestuia. Se recomandă o alimentație de bază adaptată nevoilor nutriționale ale animalului. Se administrează puilor cu vârsta sub două luni și femelelor gestante cu acordul medicului veterinar.

A se păstra la loc uscat și răcoros între 2 și 25°C. Data optimă de utilizare și numărul de LOT: a se vedea data indicată pe flacon.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite