Biovetol Loțiune auriculară bio pentru caței și pisici 125 ml

Loțiune auriculară bio pentru caței și pisici 125 ml

Disponibil la comanda online

SKU 19199
53,56 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Animale de companie
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Loțiune auriculară bio pentru caței și pisici 125 ml de la Biovetol

Experții Biovetol vă oferă o formulă special concepută pentru sănătatea și igiena zilnică a urechușelor prietenilor tăi necuvântători. Potrivită atât pentru căței, cât și pentru pisici, pentru ca aceștia să se bucure de sănătate și ingrijire optimă, totul cu ingrediente riguros selectate, 100% naturale. Formula delicată Bio pe bază de apă de lavandă, ulei din sâmburi de struguri, ulei esențial de arbore de ceai și ulei de lămâie.

Pisicile și câinii noștri depind foarte mult de sănătatea simțurilor și de aceea îndepărtarea secrețiilor în execes este importantă pentru calitatea viețtii acestora.

O soluție eficientă pentru curățarea periodică (de rutină), a urechilor la câțeilor si pisicilor, indiferent de vârstă (adult sau pui).

Ideal pentru rasele predispuse la murdărirea și infectarea cronică a urechilor, fără a afecta și dezechilibra functiile naturale ale acestora.

Infectiile cronice, recurente sau vătămările pot conduce la inflamații și la generarea de țesut excesiv în urechea internă, afectând timpanul și echilibru animalului dumneavoastră.

Susține aseptizarea canalului auricular, înainte de aplicarea tratamentelor medicamentoase, datorită proprietăților antiseptice, antibacteriene și antifungice. Produsul nu lasă pete sau miros neplăcut.

Mod de utilizare:

Înainte de aplicare construiește o relație de încredere! Lăsați animalul să observe și să miroasă obiectele de îngrijire și ambalajul produsului.

Dacă animalul prezintă semne de suferință și anxietate sporită, folosiți remediu de relaxare Biovetol Spray ambiental „Ocalme”.

Agitați produsul înainte de utilizare și aplicati pe o compresă curățand cu blândețe pavionul auricular. Utilizați o compresă curată pentru fiecare ureche.

Avertizari:

Sigur de administrat începând cu vârsta de 10 săptămâni. Numai pentru uz extern. Nu înghiți. În caz de contact cu ochii, clătiți bine cu apă curată. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor. A se păstra departe de îngheț, lumina soarelui și căldură. EUH208: Conține limonen, linalol, citral. Poate produce o reacție alergică. A se folosi în 12 luni de la deschidere, în limita datei indicate pe ambalaj.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite