Biovetol Lotiune bio ingrijire ochi-nas-botic căței și pisici 125 ml

Lotiune bio ingrijire ochi-nas-botic căței și pisici 125 ml

Disponibil la comanda online

SKU 19198
46,35 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Animale de companie
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Lotiune bio ingrijire ochi-nas-botic căței și pisici 125 ml de la Biovetol

Experții Biovetol vă oferă o formulă special concepută pentru sănătatea și igiena zilnică a ochilor, a nasului și a boticului prietenilor tăi necuvântători. Potrivită atât pentru căței, cât și pentru pisici, pentru ca aceștia să se bucure de sănătate și ingrijire optimă, totul cu ingrediente riguros selectate, 100% naturale. Formula delicată Bio pe bază de apă de albăstrele, salvie, lavandă, mușețel nobil și hamamelis, cu proprietăți antiseptice, antifungice și antibacteriene.

Pisicile și câinii noștri depind foarte mult de sănătatea simțurilor și de aceea îndepărtarea secrețiilor în execes de la nivelul ochilor, ale nasului și botului este foarte importantă pentru pentru calitatea vieții lor.

Ideal pentru rasele predispuse la murdărirea și infectarea ochilor, nasului și boticului, fără a afecta și dezechilibra functiile naturale ale acestora. Astfel blănița din jurul ochilor, a nasului și a botului, se va păstra sănătoasă și strălucitoare.

Biovetol susține protecția și salvarea coloniilor de albine, în parteneriat cu asociația „Un acoperiș pentru albine”.              

Mod de utilizare:

Înainte de aplicare construiește o relație de încredere! Lăsați animalul să observe și să miroasă obiectele de îngrijire și ambalajul produsului.

Dacă animalul prezintă semne de suferinta si anxietate sporită, folosiți remediu de relaxare Biovetol Spray ambiental „Ocalme”.

Agitați produsul înainte de utilizare și aplicati pe o compresă curățand cu blândețe conturul ochilor, boticului si nasului. Utilizați o compresă curată pentru fiecare zonă.

Avertizari:

Sigur de administrat începând cu vârsta de 10 săptămâni. Numai pentru uz extern, nu se înghite. În caz de contact cu ochii, clătiți bine cu apă curată. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor. A se păstra departe de îngheț, lumina soarelui si căldură. EUH208: Conține linalol. Poate produce o reacție alergică. A se folosi în 12 luni de la deschidere, în limita datei indicate pe ambalaj.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite