Biovetol Lotiune spray bio odorizantă pentru caței și pisici

Lotiune spray bio odorizantă pentru caței și pisici

Disponibil la comanda online

SKU 19204
49,32 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Igiena si ingrijire Animale de companie
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Lotiune spray bio odorizantă pentru caței și pisici de la Biovetol

Pielea animalelor joacă un rol important între animalul tău și factorii externi de mediu reprezentând prima linie de apărare și prevenind invazia microorganismelor în corpul prietenului nostru blănos. Orice anormalitate adusă funcțiilor pielii, va conduce către incapacitatea animalului de a se apăra.

Experții Biovetol vă oferă o formulă delicată, bio, pe bază de apă de mentă, apă de rozmarin, ulei esențial de terebentină, ulei esențial de eucalipt, ce parfumează fără să afecteze simțurile naturale ale animalului.

Reîmprospătează blana animalului tău îndepărtând mirosurile nadorite. Se poate folosi ca “finish” după toaletare sau de întreținere, în perioada dintre două spălări.

Datorită efectului de hidratare, face pieptanarea animalului o experiență placută, blana rămânând sănătosă și mătăsoasă.

Biovetol sustine protecția și salvarea coloniilor de albine, în parteneriat cu asociatia „Un acoperiș pentru albine”.   

Mod de utilizare:

Înainte de pulverizare construiește o relație de încredere! Lăsați câinele să observe și să miroasă obiectele de îngrijire, periile și ambalajul produsului.

Daca animalul prezintă semne de suferință și anxietate sporită, vă recomandăm să folosiți remediu de relaxare, Biovetol Spray ambiental „Ocalme”.

Înainte de aplicare, periați cu grijă blana, pentru a îndepărta eventualii câlți, de asemenea, verificați dacă există căpușe, purici, puncte fierbinți sau alte nereguli pe piele.

Agitați înainte de utilizare și pulverizați pe blana animalului în doză de 1,5 ml pe kg (două pulverizări) de la o distanță de aproximativ 20 cm. Masați pentru o mai bună difuzie a ingredientelor și lăsați să acționeze. Nu e nevoie de clătire. A se folosi imediat ce apare mirosul nepăcut, sau când animalul a intrat în contact cu ceva urât mirositor. Dacă mirosul persistă folosiți șamponul Odorizant Biovetol.

Avertizari:

Doar pentru uz extern. Nu înghițiți! În caz de contact cu ochii, clătiți bine cu apă curată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra ferită de îngheț, lumina directă a soarelui și căldură. A se utiliza in maxim 12 luni de la deschidere, in limita datei indicate pe ambalaj. EUH208: Conține limonen. Poate produce o reacție alergică.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite