Biovetol Protect immun probiotic bio pentru căței talie mică -10Kg 25gr

Protect immun probiotic bio pentru căței talie mică -10Kg 25gr

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 19218
120,96 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Animale de companie
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Protect immun probiotic bio pentru căței talie mică -10Kg 25gr de la Biovetol

Experții Biovetol ne oferă o formulă bio inovatoare pe bază de probiotice vii Bacillus subtilus, ciuperci shiitake, rădăcină de cicoare și drojdie de bere, recunoscute pentru efectele lor sinergice asupra vitalității, a energiei și a sistemului imunitar, în timpul schimbărilor de sezon.

Soluția ideală în perioadele de convalescență, anemii, recuperare dupa operații, efort fizic și psihic intens, dresaj sau antrenamente. Suport imunitar și nutrițional în perioadele de creștere sau la vârste înaintate. Sursă naturală de antioxidanti, probiotice, proteine, grăsimi, carbohidrati, vitamine, minerale și oligoelemente.

Produsul se administrează foarte ușor, împreună cu mâncarea prefertă, fără să mai supunem patrupedul la un stres suplimentar. Pentru căței de talie mică, sub 10 kg.

Ingredientul cheie, Bacillus subtilis are capacitatea de a produce și secreta antibiotice, pentru a crește șansa de supraviețuirea microorganismelor care îl găzduiesc. Culturile de B. subtilis erau populare la nivel mondial înainte de introducerea antibioticelor, fiind folosit ca agent imunostimulator pentru a ajuta la tratamentul bolilor tractului gastrointestinal și urinar, datorită proprietăților sporicide.

Bacillus subtilis joacă un rol important în producția de alimente și suplimente, antibiotice și vitamine destinate animalelor.

intărește sistemul imunitar cu un gust dulce iubit de căței 

 Mod de utilizare:

Se administrează animalului dumneavoastră, în caz de tulburări digestive, în timpul episodului și după acesta, în doză zilnică de o lingură rasă măsură (inclusă în ambalaj) pentru fiecare 1,5 kg din greutatea animalului, pentru o perioadă de 20 de zile. Suplimentul se va amestecă în hrana animalului.

Avertizari:

Acest supliment alimentar nu este un medicament, dar este recomandat să solicitați sfatul unui expert în nutriție animală sau unui medic veterinar înainte de a-l folosi sau de a prelungi utilizarea acestuia. Se recomandă o alimentație de bază adaptată nevoilor nutriționale ale animalului. Se administrează puilor cu vârsta sub două luni și femelelor gestante cu acordul medicului veterinar.

A se păstra la loc uscat și răcoros între 2 și 25°C. Data optimă de utilizare și numărul de LOT: a se vedea data indicată pe flacon.

Certificat:

100% din ingrediente provin din agricultură biologic controlată și respectă specificațiile hranei pentru animale de companie, aprobate la 16.02.2004. Certificat FR-BIO-01.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite