Biovetol Regul Transit Probiotic Bio catei talie mare 112gr

Regul Transit Probiotic Bio catei talie mare 112gr

Disponibil la comanda online

SKU 19213
145,36 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Animale de companie
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Regul Transit Probiotic Bio catei talie mare 112gr de la Biovetol

Experții Biovetol ne oferă Regul tranzit cu o formulă bio inovatoare pe bază plante recunoscute pentru efectele lor sinergice asupra florei intestinale: probiotice vii Bacillus subtilus, argilă kaolin, pământ de  diatomée, frunze de pătlagină, rădăcină de lemn dulce, drojdie de bere și argilă kaolin, recunoscute pentru efectele lor sinergice asupra florei intestinale, pentru echilibrarea tranzitului, menținerea sănătății și integrității sitemul digestiv.

Ideal în caz de dureri abdominale, flatulență, diaree, sprijin în perioada înțărcării, echilibrarea florei după tratamentele antiparazitare, curățarea colonului și diminuarea mirosului neplăcut al materiilor fecale și al urinei. 

Produsul se administrează foarte ușor, împreună cu mâncarea prefertă, fără să mai supunem patrupedul la un stres suplimentar. Pentru căței de talie mare +10 kg.

Sistemului digestiv este foarte important deoarece el depinde de asimilarea vitaminelor, mineralelor, proteinelor, grăsimilor și carbohidraților. Acesta are o suprafață mare, acoperită cu diferite tipuri de celule, care ajută la digestie și absorbție, împreună cu microflora – bacteriile vii „benefice” și un număr mare de celule imunitare, care contribuie la protecția patrupedului nostru.

Ingredientul cheie, Bacillus subtilis are capacitatea de a produce și secreta antibiotice, pentru a crește șansa de supraviețuirea microorganismelor care îl găzduiesc. Culturile de B. subtilis erau populare la nivel mondial înainte de introducerea antibioticelor, fiind folosit ca agent imunostimulator pentru a ajuta la tratamentul bolilor tractului gastrointestinal și urinar, datorită proprietăților sporicide.

Bacillus subtilis joacă un rol important în producția de alimente și suplimente, antibiotice și vitamine destinate animalelor.

regleză tranzitul cu un gust dulce iubit de căței 

 Mod de utilizare:

Se administrează animalului dumneavoastră, în caz de tulburări digestive, în timpul episodului și după acesta, în doză zilnică de o lingură rasă măsură (inclusă în ambalaj) pentru fiecare 6 kg din greutatea animalului, pentru o perioadă de 20 de zile. Suplimentul se va amestecă în hrana animalului.

Avertizari:

Acest supliment alimentar nu este un medicament, dar este recomandat să solicitați sfatul unui expert în nutriție animală sau unui medic veterinar înainte de a-l folosi sau de a prelungi utilizarea acestuia. Se recomandă o alimentație de bază adaptată nevoilor nutriționale ale animalului. Se administrează puilor cu vârsta sub două luni și femelelor gestante cu acordul medicului veterinar.

A se păstra la loc uscat și răcoros între 2 și 25°C. Data optimă de utilizare și numărul de LOT: a se vedea data indicată pe flacon.

Certificat:

100% din ingrediente provin din agricultură biologic controlată și respectă specificațiile hranei pentru animale de companie, aprobate la 16.02.2004. Certificat FR-BIO-01.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite