Biovetol Sampon Junior Bio catei si pisici 240ml

Sampon Junior Bio catei si pisici 240ml

Disponibil la comanda online

SKU 19207
46,77 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Animale de companie
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Sampon Junior Bio catei si pisici 240ml de la Biovetol

Pielea animalelor joacă un rol important între animalul tău și factorii externi de mediu reprezentând prima linie de apărare și prevenind invazia microorganismelor în corpul prietenului nostru blănos. Orice anormalitate adusă funcțiilor pielii, va conduce către incapacitatea animalului de a se apăra.

Experții Biovetol vin în sprijinul tău cu o formulă Bio delicată, bogată în nutrienți din apă de lavandă, proteine din grâu, ulei de migdale dulci și ulei esențial de scorțișoară, ce restabilesc PH-ul natural al pielii și bariera protectoare a puilor de animale.

Blana va fi sănătoasă, mătăsoasă și pufoasă, iar murdăria va fi îndepartată în mod delicat, încă de la prima utilizare. 

Mod de utilizare in trei pași:

Primul pas PREGĂTIREA - Înăinte de baie, construiește o relație de încredere! Lăsați câinele să observe și să miroasă obiectele de îngrijire. Laudă și răsplătește animalul cu dragoste și recompense pentru un comportament relaxat și o relație pozitivă cu baia. Dacă animalul prezintă semne de suferință și anxietate sporită se recomandă să folosiți un remediu relaxant – Biovetol Spray ambiental anti-stres „Ocalme”. Înainte de spălare, periați cu grijă blana pentru a îndeparta eventualii câlți. De asemenea, verificați dacă există căpușe, purici, puncte fierbinti sau alte nereguli pe piele.

Pasul doi SPĂLAREA - Umeziți bine blănița, cu apă la temperatură potrivită (ca pentru bebeluși) folosind dușul cu presiune redusă. Aplicăți o cantitate mică de șampon (1,5 ml/ kg, 3 ml/ kg, pentru animalele cu păr lung) și întindeși bine pe toată suprafața corpului. Masați pielea pentru minim 2 minute pentru a permite difuzia elementelor active. Protejează-i ochii și urechile. Clătește foarte bine cu apă curate.

Repetă procesul, dacă e nevoie, până când se spuma rămâne curată.

Pasul trei USCAREA - Usucă bine animalul, cu prosopul lui preferat sau cu uscătorul la temperatură scazută.

Este indicat să nu aplicați șamponul mai mult de o dată pe lună, pentru a nu altera protecția hidrolipidică, naturală a animalului. Dacă mâncărimea persistă, contactați medicul veterinar.

În cazul prezenței paraziților în blană, vă rugăm să tratați animalul în prealabil cu produse adecvate. A se utiliza in maxim 12 luni de la deschidere, în limita datei indicate pe ambalaj.

Numai pentru uz extern. Nu se înghite. În caz de contact cu ochii, clătiți bine cu apă curată. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor. A se pastra departe de îngheț, lumina soarelui și căldură. EUH208: conține linalol. Poate produce o reacție alergică.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite