Biovetol Spray bio ambiental antistres căței și pisici 125 ml

Spray bio ambiental antistres căței și pisici 125 ml

Disponibil la comanda online

SKU 19220
37,02 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Animale de companie
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Spray bio ambiental antistres căței și pisici 125 ml de la Biovetol

Este important să acordăm animalelor noastre atenție, încurajări și empatie, pentru ca ei să se simtă protejați și în siguranță in preajma noastră și gata de noi provocări!

Partea bună este că există soluții naturale și eficiente care să inducă calm, curaj și să crească nivelul de încredere!

Experții Biovetol vă oferă o formulă inovatoare, potrivită pentru căței și pisici, pentru ca aceștia să își păstreze echilibrul emotional atunci când situația o cere. Sprayul Ambiental Ocalme Bio are la  bază ingrediente bio adaptogene: apă de lavandă, ulei esențial de lămâie, lavandină și scorțișoară.

Folosiți la nevoie, pentru a le oferi prietenilor blănoși, un sentiment de siguranta, securitate și calm când apar momente stresante.

Ideal în caz de anxietate, stres, vizite la veterinar, pregătirea băii, zgomote puternice, evenimente aglomerate și gălăgioase, călătorii, socializare cu alte animale sau apariția unui membru nou în familie.

Biovetol susține protecția și salvarea coloniilor de albine, în parteneriat cu asociația „Un acoperiș pentru albine”.                 

 Mod de utilizare:

Înainte de aplicare construiește o relație de încredere! Lăsați animalul să observe și să miroasă obiectele de îngrijire și ambalajul produsului.

Dacă animalul prezintă semne de suferinta si anxietate sporită, folosiți remediu de relaxare Biovetol Spray ambiental „Ocalme”.

Agitați produsul înainte de utilizare și aplicati pe o compresă curățand cu blândețe conturul ochilor, boticului si nasului. Utilizați o compresă curată pentru fiecare zonă.

Avertizari:

Numai pentru uz ambiental, nu aplicați pe animal, nu se înghițiți. În caz de contact cu ochii, clătiți bine cu apă curată. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor. A se păstra departe de îngheț, lumina soarelui și căldură. EUH208: Conține limonen, linalol. Poate produce o reacție alergică. A se păstra și folosi în spații ventilate și aerisite. Produs inflamabil!

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite