Biovetol Spray bio pentru îndepartare miros urină pisici 240 ml

Spray bio pentru îndepartare miros urină pisici 240 ml

Disponibil la comanda online

SKU 19222
39,00 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Animale de companie
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Spray bio pentru îndepartare miros urină pisici 240 ml de la Biovetol

Eficient în mod natural! Îndepărtează definitiv, petele, chiar și cele vechi și mirosul de urină, fără a lăsa urme și fără riscuri pentru animal, datorită compoziției organice unice pe bază de oțet, de apă de mentă, apă de rozmarin, uleiuri esențiale de eucalipt globus și de lămâie recunoscute pentru efectele repelente și neutralizante.

Spre deosebire de alte produse de curățare, spray-ul descompune cristalele persistente ale acidului uric, acestea fiind eliminate, nu doar acoperite de parfum. Astfel mirosul de urină e într-adevăr complet îndepărtat, iar pisica nu-l va mai putea simți și nu va mai fi încurajată să urineze în acel loc. În plus, compoziția include un așa numit blocator de feromoni care previne pisica să remarcheze acea zonă.

Recipientul practic cu pulverizator e ideal atât pentru suprafețe tari, cât și pentru cele moi,

100% biologic: nu e periculos pentru oameni sau animale!

Creat special pentru îndepărtarea mirosului de urină de pe mobilier, covoare, pardoseli şi alte obiecte care au fost sau sunt în pericol de a fi marcate de patruped. În plus acționează ca un repelent și limitează accesul pisicii acolo unde este pulverizat.

 Mod de utilizare:

Agitați produsul înainte de utilizare. Pulverizați la nevoie, pe zona murdară, curățată în prealabil, cu 1 până la 2 pulverizări pentru fiecare 100 cm2, de la o distanță de 20 cm. Se lasă să acționeze fără să se clătească. Nu pătează.

Avertizari:

Numai pentru uz ambiental, nu aplicați pe animal, nu se înghițiți. În caz de contact cu ochii, clătiți bine cu apă curată. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor. A se păstra departe de îngheț, lumina soarelui și căldură. EUH208: Conține limonen, linalol. Poate produce o reacție alergică. A se păstra și folosi în spații ventilate și aerisite.

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite