Biovetol Stimul Intestin Probiotic Bio catei talie mica 32 gr

Stimul Intestin Probiotic Bio catei talie mica 32 gr

Disponibil la comanda online

SKU 19214
110,80 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Animale de companie
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Stimul Intestin Probiotic Bio catei talie mica 32 gr de la Biovetol

Experții Biovetol ne oferă o formulă bio inovatoare pe bază de probiotice vii Bacillus subtilus, tărâțe de psyllium, rădăcină de cicoare, rădăcină de lemn dulce, drojdie de bere, pământ de diatomée, recunoscute pentru efectele lor sinergice asupra florei intestinale, pentru stimularea tranzitului intestinal, menținerea sănătății și integrității sitemul digestiv.

Facilitează eliminarea cu blândețe a scaunelor și evacuarea pe cale naturală a toxinelor existente în colon, reface flora intestinală înlăturând astfel riscul apariției hemoroizilor, senzației de greutate, oboseală, sau apatie. Ideal în caz de constipație cronică sau episodică, cauzată de sedentarims, stres sau supraalimentare.

Produsul se administrează foarte ușor, împreună cu mâncarea prefertă, fără să mai supunem patrupedul la un stres suplimentar. Pentru căței de talie mică, sub 10 kg.

Constipația apare atunci când câinele tău are dificultăți în defecare, are scaune la o perioadă mai lungă de timp sau există o absență a scaunului pentru un anumit număr de zile. De cele mai multe ori, constipația este temporară, dar este foarte incomodă. Animalele de companie în vârstă sunt mai predispuse la constipație, dar aceasta poate să apără la orice vârstă.

Efect rapid încă de la prima administrare! Stimulează delicat musculatura colonului și facilitează eliminarea cu blândețe a scaunelor, prevenind astfel apariția hemoroizilor și fisurilor anale.

Un alt beneficiu al administrării este acela că scade coeficientul de utilizare a nutrienților din mâncare menținând astfel o greutate normală.

Ingredientul cheie, Bacillus subtilis are capacitatea de a produce și secreta antibiotice, pentru a crește șansa de supraviețuirea microorganismelor care îl găzduiesc. Culturile de B. subtilis erau populare la nivel mondial înainte de introducerea antibioticelor, fiind folosit ca agent imunostimulator pentru a ajuta la tratamentul bolilor tractului gastrointestinal și urinar, datorită proprietăților sporicide.

Bacillus subtilis joacă un rol important în producția de alimente și suplimente, antibiotice și vitamine destinate animalelor.

regleză tranzitul intestinal cu un gust dulce iubit de căței 

 Mod de utilizare:

Se administrează animalului dumneavoastră, în caz de tulburări digestive, în timpul episodului și după acesta, în doză zilnică de două lingură rase, măsură (inclusă în ambalaj) pentru fiecare 2,5 kg din greutatea animalului, pentru o perioadă de 20 de zile. Suplimentul se va amestecă în hrana preferată a animalului.

Avertizari:

Acest supliment alimentar nu este un medicament, dar este recomandat să solicitați sfatul unui expert în nutriție animală sau unui medic veterinar înainte de a-l folosi sau de a prelungi utilizarea acestuia. Se recomandă o alimentație de bază adaptată nevoilor nutriționale ale animalului. Se administrează puilor cu vârsta sub două luni și femelelor gestante cu acordul medicului veterinar.

A se păstra la loc uscat și răcoros între 2 și 25°C. Data optimă de utilizare și numărul de LOT: a se vedea data indicată pe flacon.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite