Joe&Co S.R.L. Ulei pentru cai, 750ml Joe

Ulei pentru cai, 750ml Joe

Disponibil la comanda online

SKU 20483
79,80 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Uleiuri din plante Animale de companie
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ulei pentru cai, 750ml Joe de la Joe&Co S.R.L.

Ulei pentru cai, 750ml Joe 0-300 kg - 15-25 ml300> kg - 25-30 ml

Este recomandat sa consultati un expert în nutritie sau un veterinar înainte de a utiliza sau de a prelungi perioada de utilizare.Uleiul pentru ca de la JOE este destinat consumului pentru cai si ponei de toate vârstele. Este capabil sa ofere doza corecta de acizi grasi omega 3, vitamina E si gamma orizanol, care contribuie la sanatatea generala, genereaza energie si îmbunatatesc performantele si rezistenta animalului.

Ingrediente: ulei de orez, ulei din seminte de in, ulei de rapita.Uleiul de rapitaAcest ulei se obtine prin presarea semintelor de rapita. Este bogat în omega 9, vitamina E si vitamina K, benefici pentru bunastarea cailor.Uleiul de orezAcest ulei se obtine prin presarea tarâtelor sau cojii de orez.

Este bogat în vitamina E si gamma orizanol, esentiale pentru sanatatea cailor.Uleiul virgin din seminte de inAcest ulei se obtine prin presarea la rece a semintelor de in.

Este bogat în Omega 3, esentiale pentru sanatatea cailor. Conditii de pastrare: a se pastra într-un loc uscat si racoros, ferit de razele directe ale soarelui.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Joe&Co S.R.L.: Joe&Co S.R.L. este o companie italiana specializata in producerea de uleiuri vegetale, organice, certificate. Sunt obtinute exclusiv prin mijloace fizice fara a folosi solventi. Mijloacele de productie si ambalare sunt dedicate exclusiv realizarii de produse organice, cu un control de calitate care garanteaza monitorizarea si certificarea ciclului de productie.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite