Joe&Co S.R.L. Ulei pentru caini activi, 250ml Joe

Ulei pentru caini activi, 250ml Joe

Disponibil la comanda online

SKU 20482
27,60 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Animale de companie
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ulei pentru caini activi, 250ml Joe de la Joe&Co S.R.L.

Ulei pentru caini activi, 250ml Joe 1 ml de produs pentru fiecare kilogram de greutate

.Pentru animalele care sufera de anumite tulburari metabolice, se recomanda sa solicitati consultul medicului veterinar propriu.Acizii grasi pretiosi pot contribui la frumusetea blanii.

Alimentatie complementara pentru câini activi.

Ingrediente: ulei din seminte de floarea soarelui, ulei din alge Schizochytrium sp. 6%, ulei virgin din seminte de in, ulei din seminte de floarea soarelui cu continut ridicat de acid oleic.Componente analitice: continutul de grasime 99,9%.Aditivi: extract de rozmarin, tocoferoli, vitamina C. Profilul acidic (exprimat în g la 100 ml) Acid linoleic (ALA): 1,93 Acid eicosapentaenoic (EPA) + acid docosahexaenoic (DHA): 2,49 Total Omega-3: 4,69 Acid Linoleic (LA): 47,93 Total Omega-6: 47,93 Raport Omega-6: Omega-3: 10.2.1 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Joe&Co S.R.L.: Joe&Co S.R.L. este o companie italiana specializata in producerea de uleiuri vegetale, organice, certificate. Sunt obtinute exclusiv prin mijloace fizice fara a folosi solventi. Mijloacele de productie si ambalare sunt dedicate exclusiv realizarii de produse organice, cu un control de calitate care garanteaza monitorizarea si certificarea ciclului de productie.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite