Dr. Biom Happy Mood, 30 capsule, Nd Medhealth

Dr. Biom Happy Mood, 30 capsule, Nd Medhealth

La comanda, in 1 zi

SKU 21913
71,45 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Oboseala Insomnie Anxietate, atac de panica Stres
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Dr. Biom Happy Mood, 30 capsule, Nd Medhealth de la ND MEDHEALTH

Dr. Biom Happy Mood, 30 capsule, Nd Medhealth 

Proprietati:
Dr. BIOM Happy Mood este un psihobiotic care poate susține echilbrul sănătos al stării psihologice și modulează starea de spirit, datorită relației directe dintre microbiomul intestinal și creier, prin intermediul axei creier-intestin-microbiom. Formulă probiotică de înaltă calitate, care combină două tulpini studiate clinic: Lactobacillus Helveticus Rosell-52 și Bifidobacterium Longum Rosell-175, cu proprietăți studiate pentru influențarea comportamentului, cât și a simptomelor depresiei și anxietății, acestea fiind direct asociate cu  modificările microbiotei.
Formulă stabilă la temperatura camerei.

Poate ajuta la:
Reducerea stresului psihologic
Reducerea nivelului de cortizol din sânge, un biomarker al stresului
În perioadele stresante, confortul gastrointestinal a fost îmbunătățit
Îmbunătățește scorurile stării de spirit, anxietății, stresului sau anhedoniei (capacitatea redusă a organismului de a experimenta plăcere)
Îmbunătățește calitatea somnului
Îmbunătățește nivelul de precursori ai serotoninei (hormonul fericirii)
Restabilirea echilibrului florei intestinale (microbiomului intestinal)

Mod de administrare:
Adulți și copii peste 3 ani: 1 capsulă pe zi, în timpul mesei. Conținutul capsulei poate fi amestecat și cu alimente sau lichide reci. 

Ingrediente:
Agent de încărcare: amidon din cartof, Cerebiome® (pulbere liofilizată din bacteriile Bifidobacterium longum Rosell-175 și Lactobacillus helveticus Rosell-52) 3 mld UFC, hidroxipropilmetilceluloză, lubrifiant: stearat de magneziu, Conține derivate din lapte și soia.

Precautii:
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar variat și echilibrat și un stil de viață sănătos. Este important să aveți o dietă diversă și diversificată și un stil de viață sănătos. Acest supliment nu este recomandat persoanelor alergice la oricare din ingrediente. Femeile însărcinate sau care alăptează trebuie să ceară sfatul medicului înainte de a lua acest supliment alimentar. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și vederea copiilor mici. 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite