Herbagetica Tamaie Boswellia serrata 120 capsule

Tamaie Boswellia serrata 120 capsule

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 13928
67,54 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Tamaie Boswellia serrata 120 capsule de la Herbagetica

Tamaie Boswellia serrata, Herbagetica, 120 capsule

Tamaie Boswellia serrata - reda mobilitatea si flexibilitatea articulatiilor. Scade inflamatia si durerea la nivel articular. Formula concentrata cu efecte rapide. 

Tamaie este un produs concentrat, dedicat pentru refacerea mobilitatii si flexibilitatii articulare. Contine o concetratie ridicata de extract premium de Tamaie: 400 mg/capsula, cu cea mai inalta standardizare in 70-85% Acizi Boswellici.

Beneficii:

 • reface mobilitatea si flexibilitatea articulatiilor
 • reduce inflamatia la nivel articular
 • ae efect analgezic
 • sustine sanatatea plamanilor
 • asigura buna desfasurare a ciclului menstrual
 • sustine sanatatea organelor sexuale masculine
 • asigura sanatatea tractului gastro-intestinal
 • reduce nivelul de colesterol
 • sustine sanatatea inimii si a functiilor mentale
 • reface mucoasa sistemului digestiv. 

Tamaia este un extract rasinos derivat din arborele de Boswellia, folosit de mii de ani in terapiile medicinale traditionale din zona Asiei si a Africii. Tamaia este bogata in compusi activi remarcabili care controleaza nivelul de inflamatie din corp, reduc durerile asociate afectiunilor articulare si refac mobilitatea si flexibilitatea articulatiilor. Astfel, Tamaia este des recomandata pentru artrita reumatoida, reducerea durerilor articulare si a inflamatiei concentrata la nivel articular.

Produsul Tamaie are o eficienta ridicata in refacerea mobilitatii si flexibilitatii articulare prin a asigura 400 mg/capsula extract premium de Boswellia serrata standardizat cu 70-85% Acizi boswellici. 

Adjuvant in:

 • artrita reumatoida
 • osteoartrita
 • dureri articulare cronice
 • reducerea inflamatiei
 • astm
 • boli inflamatorii intestinale.

Produsul Tamaie are o eficienta ridicata in refacerea mobilitatii si flexibilitatii articulare prin a asigura 400 mg/capsula extract premium de Boswellia serrata standardizat cu 70-85% Acizi boswellici.

Doze recomandate:

 • pentru reducerea inflamatiei intre 600-900 mg/zi de extract de Tamaie
 • pentru artrite reumatoide, osteoartrite, astm sau dureri cronice se recomanda intre 900 si 1200 mg/zi de extract de Tamaie

Se recomanda asocierea sa cu Curcumin95 C3 complex pentru stimularea reciproca a beneficiilor specifice fiecarui extract si pentru un efect mai rapid in reducerea durerii si a inflamatiei articulare.

Din numeroase studii clinice efectuate asupra extractului de Tamaie s-a observat ca are capacitatea de a stopa evolutia bolilor osteo-articulare. Un exemplu, este un studiu din 2019, efectuat asupra unui grup de pacienti cu osteoartrita la genunchi. Timp de 120 de zile, acestia au primit 340 mg de extract de Tamaie pe zi cu rezultate pozitive remarcabile. Pacientii au declarat ca au simtit o scadere semnificativa a durerii la nivelul genunchiului, iar din analize si radiografii s-a observat: reducerea inflamatiei, reducerea frictiunii dintre capetele oaselor genunchiului si refacerea tesutului cartilaginos al articulatiei genunchiului.

Contraindicatii: nu se cunosc.

Precautii: a se administra cu prudenta copiilor si femeilor insarcinate sau care alapteaza; mareste efectul anticoagulantelor la administrare concomitenta.


Tamaie Boswellia serrata 120 capsule - producator Herbagetica se recomanda pentru Artrita si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Per 1 capsula: Extract 10:1 de Tamaie (Boswellia serrata) standardizat cu 70%-85% Acizi boswellici 400mg.

Administrare

Cate 1-3 capsule pe zi.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Herbagetica: HERBAGETICA - producator roman de suplimente alimentare. Inovatie in sanatate pentru ca ne pasa de viitorul nostru. Herbagetica este prima firma care a produs in Romania: Zeolit, Aloe Ferox, Siliciu Organic, Stimulator Celule Stem cu alga Afa, Vitamine si Minerale Organice. Produsele Herbagetica folosesc ingrediente 100% naturale, pe baza de extracte de plante. Acestea nu conțin vitamine sau minerale de sinteză, lactoze, metale grele sau conservanți sintetici. Alga AFA este cel mai puternic stimulator vegetal de Celule STEM. Gama STEM de la Herbagetica ajută organismul să se vindece singur, prin stimularea producției de Celule STEM și regenerarea celulară a organismului.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite