Crema pentru masaj - Faviartrosan, 100 ml, Favisan

Crema pentru masaj - Faviartrosan, 100 ml, Favisan

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 21791
34,80 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Artroza Creme Masaj
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Crema pentru masaj - Faviartrosan, 100 ml, Favisan de la Favisan

Crema pentru masaj - Faviartrosan, 100 ml, Favisan 

Regenerează cartilajele, micșorează durerea, scade înțepenirea și crește mobilitatea articulațiilor;  intensifică circulația sângelui în zonele articulare dureroase, stimulează sinteza de colagen, îmbunătățește proprietățile mecanice și rezistența articulațiilor.  

Ameliorează simptomele precoce ale afectării articulațiilor (genunchi, șolduri, membre superioare, coloană vertebrală).

Ameliorarea simptomatologiei este susținută de glucozamin, condroitin, MSM - componente esențiale ale structuri cartilajelor articulare ce asigură nutriția completă a articulațiilor; mentolul, camforul, uleiul eteric ajută la activarea circulației sângelui în zonele articulare dureroase pe care le și încălzesc; salicilatul de metil are efecte antiinflamatorii, iar manganul influențează procesul de regenerare a cartilajelor și influențează pozitiv condiția oaselor și a țesuturilor moi.

Util în modificările articulare de tip degenerativ, inflamator sau post traumatic precum și în cazurile de suprasolicitare a articulațiilor (sport de performanță, muncă fizică grea).

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Favisan:

FAVISAN este producator roman de produse naturiste. Favisan produce peste 500 de produse si tratamente naturale pe baza de plante medicinale. Gama de produse Favisan contine: capsule, ceaiuri, produse cosmetice, ovule, siropuri, uleiuri vegetale pe baza de extracte din plante. Virginia Faur este inventatoarea produselor Favisan si autoarea a 5 carti de sanatate. Produsele naturale trebuiesc combinate cu gandirea pozitiva, cu o alimentatie echilibrata, ca o componenta definitorie a vietii sanatoase.

Cosul este gol
Nu ai produse favorite