Zdrovit Supramax articulatii piersica 30 plicuri

Supramax articulatii piersica 30 plicuri

Disponibil la comanda online

SKU 6159
161,54 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Supramax articulatii piersica 30 plicuri de la Zdrovit

Supramax articulatii piersica, Zdrovit , 30 plicuri

Supramax articulatii piersica - oasele dintr-o articulat­ie sunt acoperite de un strat de cartilaj cu funct­ie dubla: amortizarea socurilor si inlesnirea alunecarii suprafet­elor articula­tiei in timpul miscarii. Cartilajul articular este alcatuit dintr-o re­tea de fibre de colagen, in ochiurile careia se gasesc molecule speciale, formate din proteine si glicozaminoglicani, care ret­in o cantitate mare de apa (mai mult de 90%). In structura cartilajului exista celule numite condrocite, care reinnoiesc permanent substan­tele care il alcatuiesc. Cand numarul sau activitatea condrocitelor se reduce si nu mai exista suficient colagen si glicozaminoglicani sau cand aceste substan­te sunt distruse de activitatea unor enzime, echilibrul intre formarea si distrugerea componentelor articula­tiei este perturbat, iar cartilajul se transforma dintr-o structura neteda si elastica intr-una neregulata si rigida. Rezultatul este compromiterea miscarii si aparit­ia disfunct­iilor articulare.

Hidrolizatul de colagen act­ioneaza in 3 etape:

    1.    absorbt­ia: dupa administrare, hidrolizatul de colagen este rapid absorbit in tractul gastro-intestinal.
    2.    distribut­ia: peptidele derivate din hidrolizatul de colagen patrund, prin intermediul sistemului circulator, in t­esutul cartilaginos al articulat­iilor.
    3.    stimularea: hidrolizatul de colagen stimuleaza sinteza de colagen tip II si de proteoglicani, structura de baza a cartilajului.

Are un efect pozitiv asupra cartilajului:

  • contribuie la functionarea normala a articulat­iilor,
  • participa la procesul natural de regenerare a cartilajului articular,
  • ajuta la mentinerea sanatatii oaselor.

Numeroase studii* au demonstrat ca administrarea orala a hidrolizatului de colagen din SUPRAMAX® articulat­ii sprijina procesul natural de reinnoire a cartilajului. Schimbari in cartilajul articulatiei dupa 3 luni de administrare FORTIGEL® (sectiune tisulara*). Conform studiilor clinice: FORTIGEL® ajuta la cresterea tesutului cartilaginos.
* Oesser S et al. (Osteoathritis Cartilage 15: C61-C62, 94)

Colagen de noua generatie. Dovedit stiintific.

Degradarea cartilajului poate crea disconfort ȋn activitatile zilnice. S-a demonstrat stiintific* ca administrarea zilnica, timp de 12 saptamani a 10g hidrolizat de colagen (FORTIGEL®) continut ȋn SUPRAMAX  articulatii a dus la ȋmbunatatirea parametrilor clinici:

  • disconfort articular,
  • mobilitate
  • flexibilitate.

In cazul persoanelor testate, ce prezentau dificultati de miscare, dureri la efort, dureri la urcatul treptelor, dureri la efectuarea exercitiilor fizice si dureri provocate de miscari bruste, peptidele din hidrolizatul de colagen (FORTIGEL®) au contribuit la pastrarea mobilitatii si a elaxtictatii articulatiilor .

Ingrediente: colagen pulbere; regulator de aciditate: acid citric; acid ascorbic; aroma de piersica; indulcitori: acesulfam – K, aspartam; colorant: pulbere de suc de sfecla rosie.

Atentionare: recomandat numai adultilor. Femeile gravide sau care alapteaza si persoanele cu artrita reumatoida ar trebui sa consulte medicul ȋnainte de a lua preparatul. Produsul contine o sursa de fenilalanina. Se recomanda administarea de durata (de cel putin 3 luni).


Supramax articulatii piersica 30 plicuri - producator Zdrovit se recomanda pentru Artrita si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Cont­ine 10 g de colagen hidrolizat (FORTIGEL®) si 200 mg vitamina C (250 % DZR*) intr-un singur plic.
*Doza zilnica recomandata conf. HG 685/2009.

Administrare

Adulti: 1 plic pe zi. Peste continutul unui plic se adauga 100 ml apa la temperatura camerei, lapte sau iaurt, si se consuma imediat.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Zdrovit: ZDROVIT este o companie multinationala cu o experienta de 9 ani pe piata romaneasca care desfasoara activitati de productie, import, promovare si distributie. Gama de produse Zdrovit cuprinde suplimente alimentare, vitamine, minerale perntru copii si adulti.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social