Indian Herbal Balsam de Par cu ioni de Aur si Esenta de Naranga - 185 ml

Balsam de Par cu ioni de Aur si Esenta de Naranga - 185 ml

Disponibil la comanda online

SKU 19290
64,55 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Balsam de par Igiena si ingrijire
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Balsam de Par cu ioni de Aur si Esenta de Naranga - 185 ml de la Indian Herbal

Balsam de Par cu ioni de Aur si Esenta de Naranga - 185 ml

Extractul de arnică are un efect reparator, întărește firul de păr și sigilează cuticulele, pre-întâmpinând astfel fragilitatea capilară și despicarea vârfurilor.

Kaolinitul este o substanță de origine minerală, mai precis o argilă. Kaolinitul are cel mai scăzut PH și acțiunea cea mai blândă în comparație cu toate celelalte tipuri de argilă. De aceea, este foarte potrivit chiar și pentru parul sensibil, delicat. Conferă rezistență firului de păr, îi îmbunătățește elasticitatea și ajută la repararea părului deteriorat.

Ingrediente: apă cu ioni de aur, kaolinit, extract de flori de arnica (Arnica montana), ulei din germeni de grâu (Triticum vulgare), vitamina E (tocopherol), cheratină vegetală (hydrolyzed cheratin), extract de tătăneasă (Symphytum officinale), extract de flori de Clitoria Ternatea, ulei esențial de naranga (Citrus sinensis), ulei esențial de bergamotă (Citrus Bergamia), ulei esențial de lămâie verde (Citrus aurantifolia), ulei esential de melisa (Melissa officinalis), conservant natural certificat ECOCERT – Silver citrate (and) citric acid, sodium benzoate, potasssium sorbate.

Nu conține: SLS, siliconi, parabeni, uleiuri vegetale, nu este testat pe animale.

Produsul este testat microbiologic, testat dermatologic, și conține ingrediente 99,5% naturale (sau vegetale).

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Indian Herbal: INDIAN HERBAL este importator al suplimentelor alimentare pe baza de plante indiene. Produsele Indian Herbal sunt 100 % naturale, obtinute dupa retete ayurvedice traditionale, ce isi dovedesc eficacitatea de mii de ani. Gama de produse Indian Herbal cuprinde capsule, produse cosmetice, pulberi, tablete din plante si uleiuri medicinale.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite