Attitude Sensitive Skin Natural Balsam de rufe 1L

Sensitive Skin Natural Balsam de rufe 1L

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 19621
51,04 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Balsam rufe bio
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Sensitive Skin Natural Balsam de rufe 1L de la Attitude

Daca aveti piele sensibila, odihniti-va mai usor cu agentul de inmuiere Sensitive Skin Fabric de la ATTITUDE. Folosind ingrediente hipoalergenice, vegetale si minerale, tesaturile devin delicate si proaspete. Formula noastra fara parfum, hipoalergenic este testa dermatologic si certificata de Asociatia Nationala pentru Eczema Este, de asemenea, facut sa lucreze atat pentru masini de spalat standard, cat si cu HE, precum si cu cicluri de apa rece.

Instructiuni: Consultati tabelul pentru instructiunile de dozare. Adaugati la dozator sau la clatirea finala dupa ce cada a fost umpluta cu apa. Nu varsati direct pe material pentru a preveni petele.

Verificati intotdeauna etichetele pentru instructiuni speciale. Se recomanda evitarea iritantelor si a factorilor exacerbatori (cum ar fi detergentii aspra, solventi si alimente acide).

INGREDIENTE: Apa (solvent), metosulfat dipalmitoiletil hidroxietiloniu (agent antistatic), glicerina (umectant), glucozida de capril (surfactant), Myristyl glucoside (surfactant), citrat de trietil (antioxidant) (agent de calmare), caproatul de alil (emolient).

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite