Etamine du Lys Balsam BIO rufe toleranta ridicata piele, cu apa florala de nalba Etamine 1L

Balsam BIO rufe toleranta ridicata piele, cu apa florala de nalba Etamine 1L

Disponibil la comanda online

SKU 19841
52,64 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Balsam rufe bio
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Balsam BIO rufe toleranta ridicata piele, cu apa florala de nalba Etamine 1L de la Etamine du Lys

Acest balsam organic este hipoalergenic si a fost special creat pentru a catifela si proteja fibrele rufelor, are un pH intre 2.5 si 3.5 si contine extract organic de migdale dulci si apa florala de nalba.

Balsamul Etamine du Lys nu contine alergeni, parfum, uleiuri esentiale, coloranti si conservanti, fiind ideal pentru intreaga familie, chiar si pentru persoanele cu pielea foarte sensibila si contine 99% ingrediente de origine naturala. Produsul indeplineste standardul de certificare organica Ecocert privind detergentii ecologici, acest lucru garantand ca el respecta mediul inconjurator si ca a fost fabricat conform bunelor practici de , chimie verde, . In plus, certificarile One Voice si PETA-Cruelty free International asigura faptul ca produsul nu contine ingrediente de origine animala si nu a fost testat pe animale. Instructiunile de dozare sunt calculate pentru o incarcatura de rufe de 4.5 kg.

Capacul flaconului de 1 litru reprezinta o masura de 30 ml.

Pentru spalarea automata in masina de spalat rufe, se foloseste o cantitate de 25 ml de balsam.

Pentru folosirea balsamului in masina de uscat rufe, se aplica o cantitate de 15 ml de produs pe o carpa usor umeda. Balsamul Etamine du Lys nu pateaza.

 Compozitie: 5-15%: surfactanti cationici. Contine si: apa, solvent, apa florala de nalba*, extract de hidroglicerina de migdale dulci*(*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) 0.15% din totalul ingredientelor sunt provenite din agricultura ecologica. ATENTIE! A nu se lasa la indemana copiilor. 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite