PlantExtrakt Extract din Mladite de Cedru 50 ml

Extract din Mladite de Cedru 50 ml

La comanda, in 1 zi

SKU 5402
27,85 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Extract din Mladite de Cedru 50 ml de la PlantExtrakt

Extract din Mladite de Cedru, PlantExtrakt, 50 ml

Extract din Mladite de Cedru - este obţinut din mlădiţe proaspete de Cedru (Cedrus libani), prelucrate conform reţetei farmaceutice de macerat glicerinic. Conţine alcool etilic de cereale 18% vol.

Nivele de acţiune: piele.

Recomandări principale:

  • ajută la ameliorarea simptomelor din tulburări dermatologice cu manifestări de tip piele uscată şi în cazuri de piele deshidratată şi ridată,
  • bătături,
  • calozităţi,
  • prurigo senil,
  • în eczeme psoriazice.

Nu se cunosc reacţii adverse sau contraindicaţii.


Extract din Mladite de Cedru 50 ml - producator PlantExtrakt se recomanda pentru Bataturi si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Mlădiţe proaspete de Cedru (Cedrus libani).

Administrare

Adulţi şi copii peste 7 ani: în general, câte 2 ml, în puţină apă, de 3 ori pe zi, înainte de mese. La copii între 2 şi 7 ani: în general, câte 1 ml, în puţină apă, de 3 ori pe zi, înainte de mese.
1 ml=aprox. 25 de picături
În cazul asocierii cu alte extracte gemoterapice, se va administra o dată pe zi. Durata administrării poate varia între 1-3 luni de zile. Se poate repeta administrarea după 1 sau 2 luni de pauză.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre PlantExtrakt: LABORATOARELE PLANTEXTRAKT au o experienţă de peste 20 de ani in prelucrarea plantelor, cu realizarea de preparate fitoterapice, gemoterapice si medicamente homeopatice. Gama de produse Plantextrakt cuprinde produse fitoterapice originale, extracte din plante, gama Polygemma, tincturi.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social