Helcor Pharma NACC+Zn 200mg cu vitamina C 20 capsule 1 + 1 Gratis

NACC+Zn 200mg cu vitamina C 20 capsule 1 + 1 Gratis
23,82 lei

Nu este in stoc

Descriere NACC+Zn 200mg cu vitamina C 20 capsule 1 + 1 Gratis de la Helcor Pharma

NACC+Zn 200mg cu vitamina CHelcor Pharma, 20 capsule 1 + 1 Gratis

NACC+Zn 200mg cu vitamina C - sustine sanatatea sistemului respirator. Produs cu acetilcisteina ce sustine fluidificarea secretiilor bronsice în tuse. Contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, prin continutul de vitamina C si zinc.

N- acetilcisteina este un derivat al aminoacidului semi-esential cu sulf L-cisteina si precursor al sintezei acestuia in organism. Zincul si Vitamina C contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Actiune:

  • sustine sanatatea sistemului respirator;
  • produs cu acetilcisteina ce sustine fluidificarea secretiilor bronsice în tuse;
  • contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, prin continutul de vitamina C si zinc.
La Biosunline, NACC + Zn acetilcisteina 200 mg este produs din materii prime standardizate, atent selectionate, aprobate si avizate de Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare (IBA), iar producția acesteia se deruleaza in conformitate cu standardele sistemului de buna practica de fabricatie a medicamentelor GMP (Good Manufacturing Practice). In acest fel iti garantam siguranta si calitatea inalta a produsului. NACC + Zn acetilcisteina 200 mg este produs din materii prime standardizate, atent selectionate, aprobate si este produs intr-o fabrica dotata cu toate spatiile, fluxul camerelor, peretii si instalatiile de ventilatie speciale necesare, in care am adaptat ISO ca un sistem standard integrat si in care aplicam standardele sistemului de bună practica de fabricatie a medicamentelor GMP (Good Manufacturing Practice) .  ISO reprezinta precizia, in timp ce GMP reprezinta conformitatea.

Pe cutia cu NACC + Zn acetilcisteina de la Biosunline vei gasi, pe langa prospect si certificatele GMP (Good Manufacturing Practice) si ISO. Iti recomandam sa fii atent, de fiecare data, la aceste detalii pentru a avea garantia suplimentelor alimentare pe care le achizitionezi.

Precautii: daca sunteti sau daca doriti sa ramaneti insarcinata, alaptati, aveti sensibilitate la unul din excipenti, aveti afectiuni gastrice sau va aflati sub tratament medicamentos, cereti sfatul medicului inainte de a folosi acest produs. Administrarea orala a antibioticelor sau a produselor cu fier trebuie sa se faca separat, la un interval de cel putin 2 ore.

Nu contine conservanti, gluten, coloranti, zahar sau lactoza.


NACC+Zn 200mg cu vitamina C 20 capsul1 + 1 Gratis - producator Helcor Pharma se recomanda pentru Bronsita si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Fiecare capsula de NACC +Zn contine: N-acetilcisteina 200 mg, acid ascorbic 6 mg, zinc 3,33 mg sub forma de oxid de zinc.

Administrare

Adulti: cate o capsula de 2-3 ori pe zi (sau conform recomandarii personalului de specialitate). Copiii peste 3 ani: la recomandarea specialistului.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Helcor Pharma: AC Helcor Pharma este un producator roman din Baia Mare de medicamente si suplimente alimentare cu o experienta de peste 20 de ani. Portofoliulul companiei include 60 de produse separate in 9 clase terapeutice  pentru tratarea celor mai diverse afectiuni.  Gama de produse Helcor Pharma include , remedii naturiste pentru afectiuni dermatologice, detoxifiere, slabire  sau afectiuni de memorie si sistem nervos precum si antioxidanti si imunostimulatoare. Investitiile in tehnologie si cercetarile din laboratorul Helcor au dus la obtinerea unor produse de calitate.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social