Set cadou Fleurance Nature - Intense Nutrition Bio

Set cadou Fleurance Nature - Intense Nutrition Bio

Disponibil la comanda online

SKU 21300
179,93 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Set cadou Fleurance Nature - Intense Nutrition Bio de la Fleurance Nature

Set complet din gama nutritiva Fleurance Nature special creata pentru pielea uscata. Hraneste si catifeleaza tenul oferindu-i din nou stralucire, moliciune si sanatate.

Produse certificate bio de cea mai inalta calitate fabricate in Franta pe care le poti oferi cadou unei persoane dragi  beneficind de frumoasa cutie cadou special creata pentru aceasta gama de Fleurance Nature.

Acest set cadou contine:

1 Crema intens nutritiva 50ml

1 Masca intens nutritiva 50ml

1 Gomaj nutritiv 50ml Crema intens nutritiva 50ml - Crema bio pentru ten uscat ce confera suplete si  confort imediat pielii. Textura fondanta si onctuoasa. Pentru piele uscata si foarte uscata.

Masca intens nutritiva 50ml - Masca bio cu textura lejera, delicat parfumata, hraneste intens pielea si confera stralucire tenului. Potrivita pentru ten uscat.

Gomaj nutritiv 50ml - Exfoliant organic delicat, cu acizi din fructe si jojoba, pentru un ten curat si stralucitor.

Parfum delicat. Potrivit pentru toate tipurile de piele.

Produse certificate ecologic: Cosmos Organic certificat de ECOCERT GREENLIFE conform standardului ECOCERT disponibil pe http://cosmetiques.ecocert.com

Fleurance Nature - Expertul francez in frumusete organica. 45 ani de experienta si inovatie pentru o viata mai buna zi de zi.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite