Set cadou Fleurance Nature KARITÉ pentru ten uscat

Set cadou Fleurance Nature KARITÉ pentru ten uscat

Disponibil la comanda online

SKU 21294
156,27 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Cadouri Cadouri Femei Cadouri de Craciun Produse cosmetice
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Set cadou Fleurance Nature KARITÉ pentru ten uscat de la Fleurance Nature

Set cadou Fleurance Nature KARITÉ pentru ten uscat

Descriere: beneficiile untului de shea bio pentru pielea uscata pana la foarte uscata in acest set cadou format din crema de zi si crema de maini, produse certificate bio, de cea mai inalta calitate, fabricate in Franta.
Le poti si oferi cadou unei persoane dragi beneficind de aceasta frumoasa cutie cadou special creata pentru aceasta gama Fleurance Nature
Descopera o rutina ultrahranitoare in aceasta cutie cadou:
KARITÉ Crema de zi nutritiva cu unt de shea 50ml
KARITÉ Crema de maini nutritiva cu unt de shea 50ml
Particularitatea formulelor lor? O concentratie mare de unt de shea! Acest ingredient de frumusete folosit in mod traditional de femeile din Africa sub-sahariana este cunoscut ca protejeaza si hraneste pielea in profunzime.
Parteneriatul nostru echitabil cu femeile din Burkina Faso care recolteaza nuci de shea si produc unt ajuta la finantarea pregatirii si a echipamentelor care le permit sa-si mentina si sa-si transmita know-how-ul.
Mai multe alte ingrediente active actioneazt in sinergie pentru a completa actiunea untului de shea:
Ulei de Camelina: ajuta la hranirea si catifelarea pielii.
Ulei de migdale dulci: ajuta la catifelarea si calmarea pielii.
Aloe vera: are proprietati de calmare, hidratare si regenerare.
Aceste produse sunt potrivite pentru vegani
Produse si testate in Franta
Utilizare:
Aplicati tratamentul de zi dimineata pe fata si gat pe pielea curata si uscata.
Aplicati crema de ingrijire a mainilor pe mainile curate si uscate, masand pana la absorbtia completa. Repetati operatiunea de cate ori este necesar pe parcursul zilei.
Ingrediente:
KARITÉ Crema de zi nutritiva cu unt de shea 50ml – un tratament nutritiv ultra-confortabil, cu unt de shea, special pentru pielea uscata pana la foarte uscata. Hraneste si protejeaza intens epiderma, avand eficacitate dovedita. Toleranta dermatologica excelenta asupra pielii.
Ingrediente cheie: Unt de shea*, aloe vera*, ulei de migdale dulci*, ulei de camelina*, ceara candelilla.
99,9% din total este de origine naturala
80% din totalul ingredientelor provin din agricultura ecologica
10% din totalul ingredientelor provin din comertul echitabil
KARITÉ Crema de maini nutritiva cu unt de shea 50ml – Crema de maini naturala certificata bio, cu textura bogata si parfum delicat cocos-vanilie, potrivita pentru pielea uscata sau deteriorata, hidrateaza si hraneste intens, patrunde rapid in piele.
Ingrediente cheie: Unt de shea*, aloe vera*
99% din total este de origine naturală
71% din totalul ingredientelor provin din agricultura ecologica
71% din totalul ingredientelor provin din comertul echitabil
Produse certificate ecologic: Cosmos Organic certificat de ECOCERT GREENLIFE conform standardului ECOCERT disponibil pe http://cosmetiques.ecocert.com
ALEGEREA FLEURANCE NATURE, UN UNT DE SHEA ORGANIC SI COMERT CORECT ECHITABIL
In Burkina Faso, munca de colectare si prelucrare a migdalelor si nucilor de shea este efectuata in principal de femei. Acestea au un mod de lucru excelent pentru a produce unt de shea, dar nu au capacitatea si resursele pentru a face din acesta o activitate viabila din punct de vedere economic.
Untul de shea Fleurance Nature provine dintr-un sector de comert echitabil din Burkina Faso, in baza unui acord de comert echitabil cu APESF (Asociatia pentru Promovarea Economica si Sociala a Femeilor) cu grupul Kombissiri. APESF se angajeaza sa respecte specificatiile BIO si FFL (Fair For Life) si in special calitatea produsului finit.
Obiectivul acestui parteneriat este de a permite grupului sa progreseze si sa se dezvolte pentru a avea autonomie deplina si, ulterior, pentru a genera venituri care sa fie redistribuite echitabil tuturor membrilor.
Fleurance nature – Expertul francez in cosmetice bio. 45 ani de experienta si inovatie pentru o viata de zi cu zi mai buna.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite