GEPA The Fair Trade Company Boabe de espresso glazurate în 3 feluri de ciocolata, bio, 100 g GEPA

Boabe de espresso glazurate în 3 feluri de ciocolata, bio, 100 g GEPA
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Cadouri

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Boabe de espresso glazurate în 3 feluri de ciocolata, bio, 100 g GEPA de la GEPA The Fair Trade Company

Boabe de expresso glazurate în 3 feluri de ciocolata, bio, 100 g GEPA

Boabe de cafea espresso ecologice revigorante glazurate cu ciocolata cu lapte, ciocolata neagra si ciocolata alba cu cacao de la micii fermieri din Sao Tome.Mica natiune insulara Sao Tome e Principe a fost cândva cel mai mare producator de cacao din lume.

Astazi, comertul echitabil poate oferi micilor proprietari din CECAQ-11 un viitor. În calitate de pionieri ecologic, ei furnizeaza cacao de prima clasa, din care este facut stratul fin de ciocolata pentru aceste boabe de cafea.

GEPA reprezinta comertul echitabil de peste 40 de ani. În calitate de pionier al comertului echitabil, scopul nostru este sa facem mai mult si sa depasim criteriile generale ale comertului echitabil.

Ingrediente: ciocolata cu lapte°* 22% (zahar brut din trestie°*, lapte praf integral°*, unt de cacao°*, masa de cacao°*, extract de vanilie°*), ciocolata neagra°* 22% (masa de cacao°*, zahar din trestie°*, unt de cacao°*, pulbere de cacao°*), ciocolata alba°* 21% (unt de cacao°*, lapte praf integral°*, zahar din trestie Moscabado°*, zahar din trestie°*, extract de vanilie°*), zahar din trestie°*, boabe de cafea expresso prajite°* 10%, agent de îngrosare: guma arabica*, miere*.

Continut de cacao: 32% în ciocolata alba, 33% în ciocolata cu lapte, 70% în ciocolata neagra.

Poate contine urme de fructe cu coaja si gluten.

din comert echitabil, printre altii de la partenerii comerciali: Manduvira/Paraguay, COOPROAGRO/Republica Dominicana, CECAQ-11/Sao Tome, ATC/Filipine.Cota de comert echitabil: 99,9%*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE/non-UE. A

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite