Pulbere de cacao cruda BIO si fairtrade Iswari 125 g

Pulbere de cacao cruda BIO si fairtrade Iswari 125 g

Disponibil la comanda online

SKU 19490
31,04 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Cafea, cacao Produse Bio, organice
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Pulbere de cacao cruda BIO si fairtrade Iswari 125 g de la Iswari

Pudra de cacao bio si fairtrade de la Iswari este delicioasa, fiind produsa din cacao creola provenita din Peru si este bogata in proteine, saruri minerale. Poate fi folosita in smoothie-uri, bauturi calde sau in diverse retete. Gustul amar al miezului de cacao, propune acest produs ca fiind ideal pentru utilizarea in diverse retete de prajituri, deserturi si smoothie-uri, cu multe beneficii adaugate in acelasi timp, precum cresterea energiei si a vitalitatii, prevenirea problemelor cardiovasculare, prevenirea imbatranirii premature, reglarea starii de spirit.

Totodata, are un continut ridicat de nutrienti cu proprietati antioxidante ce ajuta la neutralizarea radicalilor liberi si imbatranirea prematura a celulelor. Aceasta pulbere reprezinta o forma foarte versatila de a consuma cacao, putand fi adaugata in lapte cald, lapte vegetal, deserturi, sucuri si smoothie-uri, ca si ingredient de baza sau in combinate cu alte superalimente.

Compozitie: Pulbere de cacao*. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Poate sa contina urme de nuci(migdale si alune de padure), seminte de susan, ovaz(fara gluten) si arahide.

Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 1706kj/405kcal, grasimi 11.6g din care acizi grasi saturati 6.7g, carbohidrati 45.6g din care zaharuri 0.8g, fibre 4.2g, proteine 27.6g, sare <0.1g, cupru 3.9mg(390% din VNR), fier 10.3mg(73.6% din VNR), potasiu 1660mg(83% din VNR), magneziu 545mg(145% din VNR). 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite