Nera Plant Cacao pudra ECO 200g

Cacao pudra ECO 200g

Disponibil la comanda online

SKU 22076
19,46 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Cafea, cacao Produse Bio, organice
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Cacao pudra ECO 200g de la Nera Plant

Combate oboseala şi ajută la buna funcţionare a creierului, încetinind, în acelaşi timp, procesul de îmbătrânire a organismului. Bogată în minerale precum calciu, magneziu, potasiu, fosfor, zinc, fier, ea conţine şi antioxidanţi ce reduc riscul unor afecţiuni grave (diabet zaharat, infarct miocardic, accident vascular cerebral sau cancer).
Spre deosebire de pudra de cacao naturală, mai deschisă la culoare, mai acidă (are un pH cuprins între 5,3 și 5,8) și mai greu solubilă, cacaua alcalinizată, obținută prin spălarea boabelor într-o soluție de carbonat de potasiu (proces cunoscut și ca „procesul olandez”), este mai închisă la culoare, mult mai solubilă, cu o aromă mai blândă și mai dulce și un pH cuprins între 6,8 și 8,1 (neutru din punct de vedere chimic).

Informații nutriționale pentru 100gr:
Valoare energetică1725kJ/413kcal
Grăsimi: 21g
– din care acizi grași saturați: 13,2g
Carbohidrați: 22g
– din care zaharuri: 0,7g
Fibre: 23,7g
Proteine: 22,6g
Sare: 0,1g

Informații suplimentare

pudră de cacao ecologică; corector de aciditate: carbonat de potasiu.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Nera Plant: Laboratorul de produse naturiste Sfintii Doctori fara de Arginti a aparut din dorinta de a aduce aproape de oameni, substantele active aflate în plante. Gama de produse NERA PLANT cuprinde siropuri, tincturi, oteturi, unguente si sapunuri, toate numai din ingrediente naturale: extracte din plante culese din flora spontana si din cultura proprie, de pe terenurile nepoluate aflate în Valea Nerei, la care se adauga miere, ceara, ulei presat la rece, fructe de padure.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite