PROBIOS Cafea bio cu ginseng 250g

Cafea bio cu ginseng 250g
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Cafea, cacao

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Cafea bio cu ginseng 250g de la PROBIOS

 Descriere produs: adaugarea aromei de ginseng da un gust mai fin acestei cafele organice arabica.

Gama de cafea bio macinata Probios contine diverse produse pentru a se potrivi tuturor gusturilor ! In afara amestecurilor clasice gama ofera doua noi mixuri: cafea cu cafea verde si cafea cu canepa, a caror aroma este cel mai bun pentru o trezire gustoasa.

Incercati toate mixurile de cafea Probios: Cafea cu ginseng, Cafea cu canepa, Cafea cu cafea verde si 100% Cafea arabica Cafeaua utilizata in aceste amestecuri provine dintr-o comunitate mica de indieni nativi din America Centrala - Sierra Nevada, Santa Marta in Colombia.

Fermierii fac parte dintr-un proiect social care pastreaza triburile native si sporeste patrimoniul lor cultural ai spiritual. Fermierii obtin un pret echitabil si stabil pentru cafeaua cultivata si recoltata, amestecurile fiind apoi preparate în Italia, prajite si ambalate. Cafeaua organica (ecologica) este cultivata fara folosirea pesticidelor si a ingrasamintelor chimice. Pentru a fi certificata drept cafea organica ea trebuie procesata in conditii ecologice. Substantele amare, continute de cafea, sunt un stimulent digestiv remarcabil.

De altfel, cafeaua este singurul aliment amar consumat in cantitati mari. O modalitate extrem de sanatoasa de utilizare terapeutica a cafelei este clisma cu cafea. Efectele sunt uluitoare - clismele diminuează spasmele, durerile precordiale si, mai ales, determina eliminarea masiva de toxine.

Clismele cu cafea nu actioneaza asa cum s-ar putea crede asupra intestinelor, ci asupra ficatului, organul cel mai lezat de boala canceroasa.

Ingrediente:cafea arabica* prajita si macinata 89%, zahar din trestie*, arome naturale, extract de ginseng* 2%. * ingrediente provenite din Agricultura Ecologica 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite