Adams Vision Bacopa Monnieri 350mg 30cps, Adams

Bacopa Monnieri 350mg 30cps, Adams

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 19133
19,24 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Bacopa Monnieri 350mg 30cps, Adams de la Adams Vision

Bacopa Monnieri 350mg 30cps, Adams Vision

Bacopa Monnieri este un nootrop natural bine cunoscut sub forma practica de capsule. De asemenea, se numara printre adaptogenii eficienti care pot ajuta la gestionarea mai buna a stresului si la imbunatatirea bunastarii mintale. Mai mult, contine un extract cu bacozide eficiente. Acestea sunt deosebit de populare in randul persoanelor care doresc sa-si promoveze la maximum functiile creierului, cum ar fi memoria si concentrarea.

Bacopa Monnieri este popular datorita continutului de 50% bacozide in volum. Se claseaza printre nootropicele populare care au o serie de efecte benefice asupra organismului uman. Sunt cautate in special de persoanele care doresc sa-si imbunatateasca memoria, gandirea, concentrarea si alte functii ale creierului. Contine compusi care sunt cunoscuti si pentru influenta lor asupra neurotransmitatorilor precum dopamina sau serotonina, care sunt strans legate de starea de spirit si de sentimentul general de satisfactie.

Acesta este unul dintre motivele pentru care aceasta planta intra in categoria adaptogenilor. Acestia sunt cel mai adesea asociati cu capacitatea de a promova rezilienta psihologica si o gestionare mai buna a stresului. Pe langa asta, se mandreste si cu efecte antioxidante si astfel ajuta la protejarea celulelor de stresul oxidativ.

Beneficii:

  • Ca adaptogen, ajuta organismul sa se adapteze la conditii nefavorabile (situatii stresante, efort psihic crescut).
  • Sustine procesele de memorare, care au un efect pozitiv asupra sistemului nervos.
  • Prezinta actiuni pro-cognitive (imbunatatirea memoriei, concentrarii si focalizarii).
  • Ofera protectie antioxidanta pentru creier.
  • Este un excelent antioxidant, protejandu-ne de radicalii liberi. Ideal pentru lupta impotriva bolilor de inima.
  • Are un efect benefic prin reducerea colesterolului (fractia LDL).

Ingrediente: Pulbere de frunze de Brahmi/Isop-de-apa (Bacopa Monnieri) -350mg; capsula vegetala (hidroxipropilmetilceluloza).

Mod de utilizare: 2 capsule zilnic. 

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

A se pastra la loc uscat si racoros.

 

adaptogenilor. Aceștia sunt cel mai adesea asociați cu capacitatea de a promova reziliența psihologică și o gestionare mai bună a stresului. Pe lângă asta, se mândrește și cu efecte antioxidante și astfel ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ.BeneficiiCa adaptogen, ajuta organismul sa se adapteze la conditii nefavorabile (situatii stresante, efort psihic crescut). Sustine procesele de memorare, care au un efect pozitiv asupra sistemului nervos. Prezinta actiuni pro-cognitive (imbunatatirea memoriei, concentrarii si focalizarii). Ofera protectie antioxidanta pentru creier. Este un excelent antioxidant, protejandu-ne de radicalii liberi. Ideal pentru lupta impotriva bolilor de inima. Are un efect benefic prin reducerea colesterolului (fractia LDL).Ingrediente: Pulbere de Bacopa Monnieri 350 mg

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Adams Vision: ADAMS VISION este importator de suplimente alimentare din 2006. De atunci isi largeste continuu gama de produse naturiste astfel incat oamenii sa beneficieze de suplimentele alimentare de calitate superioara. Gama de produse naturiste Adams Vision cuprinde vitamine si minerale, suplimente alimentare, produse pentru sanatate sexuala, sucuri naturale si uleiuri cosmetice.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite