Adams Vision Boswellia Serata - Extract Tămâie, 30cps, Adams

Boswellia Serata - Extract Tămâie, 30cps, Adams

Disponibil la comanda online

SKU 19129
31,03 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Tumori Cancer Bronsita Astm bronsic Anxietate, atac de panica
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Boswellia Serata - Extract Tămâie, 30cps, Adams de la Adams Vision

Tămâia este rășina unui arbore care crește spontan în Asia de Sud-Est, folosit în medicina tradițională de mai bine de 4.000 de ani și care în ultimii zece-douazeci de ani a devenit obiectul a sute de studii medicale moderne. Această plantă este o adevarată revelație în terapie, fiind utilizată în tratarea câtorva dintre cele mai grave boli ale zilelor noastre, cum ar fi cancerul, astmul, tulburările de memorie și raționament ori bolile articulare cronice. Gama de afecțiuni unde tămâia este folosită cu succes este uimitor de mare.

  • Extractul standardizat de tămâie este validat ca medicament de sute de studii stiintifice, care demonstrează valoarea sa terapeutică.

Se folosește extractul standardizat în acid boswellic, această substanță trebuind să fie într-o proporție de minimum 40% pentru efecte terapeutice optime. Există și extracte de tămâie ne-standardizate, dar rezultatele obținute cu acestea sunt slabe.

Extractul standardizat din tămâie are utilizări terapeutice, cu o eficiență demonstrată, în peste 100 de boli, unele foarte grave.

Tămâia și cancerul

Conform tuturor cercetărilor de până acum, acidul boswellic din tămâie este unul din cei mai activi agenți anti-tumorali cunoscuți. Cum acționează el? Pe mai multe căi, dar cel mai cunoscut mecanism este acela de atacare selectivă a celulelor canceroase. Spre deosebire de citostaticele de sinteză, care afectează atât celulele maligne cât și pe cele sănătoase, extractul de tămâie provoacă distrugerea doar a celulor care au suferit mutații.

Mai este de notat și folosirea extractului de tămâie ca adjuvant în radioterapia folosită în cancer. Concret, acest remediu reduce cu 60% edemele care apar după iradierea terapeutică, ajută la protecția țesuturilor sănătoase, stimulează eliminarea țesuturilor și fragmentelor de țesut moarte, precum și refacerea organismului pe ansamblu.

Tămâia și reumatismul

Această plantă este un adevarat fenomen în lupta cu bolile articulare. Luată intern, tămâia sub formă de extract reduce durerile și inflamația articulara, crește flexibilitatea articulațiilor, mărește capacitatea de efort (s-a demonstrat că permite, de exemplu, pacienților cu artrită reumatoidă sau osteoartrită a genunchilor să parcurgă distanțe mai mari).

Tămâia, astmul, bronșita cronica și emfizemul pulmonar

Tratamentul de trei luni cu extract de tămâie, administrat intern, diminuează sensibilitatea alergică a cailor respiratorii medii și inferioare, degajează de excesul de secreții arborele bronșic, ușurează inspirația și expirația.

Tămâia, depresia și anxietatea

O singură doză de tămâie crește tonusul psihic și disponibilitatea minții către activitate, eliminând prompt stările de tristețe obsesivă, apatie, lipsa de inițiativă. Curele de câteva săptămâni cu tămâie induc o stare de stabilitate psihică, impiedicând apariția stărilor de teamă fără motiv aparent, precum producerea atacurilor de panică.

Tămâia și tumorile mamare benigne

Acidul boswellic din tămâie, administrat în cure de 3 luni, are ca efect diminuarea inflamației și a durerii produse de formațiuni tumorale benigne la sân, cunoscute și sub numele de noduli (care pot fi adenoame, adenofibroame, fibro-chisturi). De asemenea, extractul de tămâie, standardizat în acid boswellic reduce, în timp, dimensiunile tumorilor benigne mamare și scade dramatic riscul de malignizare al acestora.

Tămâia și ficatul

Extractul de tămâie protejează ficatul de acțiunea nocivă a stresului psihic, a unor substanțe toxice (medicamente, alcool, aditivi alimentari sintetici etc.), precum și a virușilor. La pacienții cu hepatită cronică evolutivă, administrarea de extract de tămâie stopează procesul de fibrozare a ficatului și evoluția spre ciroză.  

Tămâia, sistemul cardiovascular și inimă

Curele de trei luni, au darul de a păstra intacte vasele de sânge (îmbunătățește flexibilitatea și rezistența pereților vasculari). De asemenea, previne formarea cheagurilor de sânge și inflamarea venelor (feblită). Asupra inimii, tămâia are efecte protectoare, prevenind tulburările de irigare ale mușchiului cardiac și infarctul.

Tămăia și diabetul

Administrarea sistematică a extractului de tămâie conduce la scăderea gradată a glicemiei la diabetici non-insulinodependenți. La toate tipurile de diabetici, tămâia luată intern are un efect cu totul deosebit de protecție a rinichilor, ficatului și a sistemului nervos.

INGREDIENTE

Pulbere de Boswellia 175.00 mg
Extract de Boswellia cu 65% acid boswellic 175.00 mg

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Adams Vision: ADAMS VISION este importator de suplimente alimentare din 2006. De atunci isi largeste continuu gama de produse naturiste astfel incat oamenii sa beneficieze de suplimentele alimentare de calitate superioara. Gama de produse naturiste Adams Vision cuprinde vitamine si minerale, suplimente alimentare, produse pentru sanatate sexuala, sucuri naturale si uleiuri cosmetice.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite