Adams Vision HepatoProtect 30cps, Adams

HepatoProtect 30cps, Adams
28,35 lei

Nu este in stoc

Descriere HepatoProtect 30cps, Adams de la Adams Vision

 • protejează și detoxifică celulele ficatului
 • scade nivelul transaminazelor
 • antioxidant
 • stimulează activitatea macrofagelor, a celulelor T și a factorului de necroză tumorală
 • antiseptic
 • stimulează secreția biliara
 • diuretic
 • scade colesterolul
 • antibacterian
 • tratează hepatita virală

Adjuvant în:

 • ciroza hepatică
 • hepatita virală A
 • hepatita virală B și C
 • tulburări hepatice
 • cancer hepatic
 • hepatita alcoolică

Armurariul este o plantă cunoscută de pe vremea lui Hyeronimus Bosch (595), fiind utilizat pentru afecțiuni hepatice încă din secolul al XVIII-lea. Extractul acestei plante susține sănătatea ficatului și a vezicii biliare.

Exractul de turmenic cu 95% Curcuminoide (cea mai mare concentrație, extract cu eficiență ridicată) îmbunătățește activitatea ficatului, având efecte asupra capacității acestuia de a detoxifică chimicalele xenobiotice (compuși chimici care se găsesc în organism, dar care nu sunt produși de către acesta). Capacitatea curcuminoidei de a inhiba o serie de factori, cum ar fi Factorul Nuclear - kappaB, care modulează multe citokine proinflamatorii și profibrotice, precum și proprietățile sale antioxidante, îi oferă o eficiență ridicată în tulburările hepatice. Curcuminul atenuează leziunile hepatice induse de etanol, tioacetamida, supradozaj de fier, colestaza acută subcronică și cronică, tetraclorura de carbon, intoxicație, ciroză.

Rădăcina de păpădie curăță ficatul de toxine, previne deteriorarea lui și contribuie la buna lui funcționare. Are efect coleretic-colagog, adică stimulează secreția de bilă și contribuie la evacuarea acesteia în duoden. De aceea este foarte utilă în crizele biliare (criza de fiere) pentru eliberarea bilei din vezică.

Anghinarea are efect coleretic-colagog (stimulează secreția și excreția de bila), stimulează si îmbunătățește digestia, protejează celulele ficatului. Are acțiune diuretică, depurativă, purificatoare sangvină. Intensifică excreția colesterolului prin bilă și ajută la normalizarea valorilor colesterolului și trigliceridelor sanguine.

Vitamina C contribuie la menținerea funcționării normale a sistemului imunitar și la metabolismul energetic normal, la funcționarea normală a sistemului nervos, la menținerea sănătății psihice. Contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, la reducerea oboselii și extenuării, la funcționarea normală a sistemului imunitar, la regenerarea formei reduse a vitaminei E. De asemenea, crește absorbția fierului.

Zincul este extrem important datorită prezenței sale în fiecare țesut al organismului și implicarea să directă în diviziunea celulară, fiind și un puternic antioxidant. Zincul afectează sinteza de proteine și este necesar pentru bună funcționare a celulelor albe și roșii. Zincul este implicat în menținerea nivelurilor hormonale normale. Cea mai mare cantitate de zinc este concentrată la nivelul oaselor, pancreasului, rinichilor, ficatului și retinei.

 Vitamina C și zincul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. 

Vitamina B6 contribuie la metabolismul normal al proteinelor și al glicogenilor, formarea normală a globulelor roșii, funcționarea normală a sistemului imunitar, reglarea activității hormonale.

Prezentare: 30 capsule

COMPOZITIE PRODUS

Ingrediente Cantitate VNR*%
Vitamina C 80.00 mg 100
Zinc 15.00 mg 150
Vitamina B6 2.80 mg 140
Extract din seminte de Armurariu 30:1 (Silimarină) (Silybum marianum) 300.00 mg **
Pulberea de anghinare (Cynara scolymus) 160.00 mg **
Extract de Turmenic cu 95% Curcumin 100.00 mg **
Extract de Păpădie (3% flavone) (Taraxacum officinale L.) 50.00 mg **
* (VNR) *Valori Nutritionale de referinta cf.Reg.nr. 1169/2011
** Valoarea Nutritionale de referinta nu este stabilita

MOD ADMINISTRARE

2 capsule pe zi, luate cu multa apa.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Adams Vision: ADAMS VISION este importator de suplimente alimentare din 2006. De atunci isi largeste continuu gama de produse naturiste astfel incat oamenii sa beneficieze de suplimentele alimentare de calitate superioara. Gama de produse naturiste Adams Vision cuprinde vitamine si minerale, suplimente alimentare, produse pentru sanatate sexuala, sucuri naturale si uleiuri cosmetice.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite