Dieteticos Intersa Animplus, 42 capsule, 22,05g Intersa Labs

Animplus, 42 capsule, 22,05g Intersa Labs

Disponibil la comanda online

SKU 20456
79,40 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Oboseala Stres Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Animplus, 42 capsule, 22,05g Intersa Labs de la Dieteticos Intersa

Animplus, 42 capsule, 22,05g Intersa Labs

Supliment alimentar cu sofran, triptofan, ashwagandha, magnolie, sunatoare si vitaminele B2, B3, B6 si B9.Fara zaharFara glutenVitaminele B2, B3 si B6 contribuie la functionarea normala a sistemului psihologic.

Vitaminele B2, B3, B6 si B9 contribuie la reducerea oboselii.

Ingrediente: Extract uscat din radacina de ashwagandha (Withania somnifera L.), 5% withanolide, HPMC (capsula vegetala de gelatina), Extract uscat din scoarta de magnolie (Magnolia officinalis Rehder & Wilson), 1% magnolol si honokiol, Extract uscat din frunze de sunatoare (Hypericum perforatum L.), 0,3% hipericina, L-triptofan, Amidon de porumb (agent de umplere), Extract uscat din stigmate de sofran (Crocus sativus L.), 2% safranal, Vitamina B3, Stearat de magneziu (agent antiaglomerant), Siliciu coloidal (agent antiaglomerant), Vitamina B6, Vitamina B2, Vitamina B9. Mod de administrare: luati o capsula înainte de micul dejun si o capsula înainte de prânz.

Acest produs este un supliment alimentar. Nu depasiti doza zilnica recomandata mentionata.

A nu se lasa la îndemâna copiilor. Suplimentele alimentare nu ar trebui sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Continut per 2 capsule *VNR Vitamina B2 1 mg 70% Vitamina B3 16 mg 100% Vitamina B6 1,4 mg 100% Vitamina B9 200 mcg 100% L-triptofan 100 mg - Extract de ashwagandha 400 mg - Extract de magnolie 120 mg - Extract de sunatoare 100 mg - Extract de sofran 12 mg - *VNR= valori nutritionale de referinta. 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Dieteticos Intersa: Dieteticos Intersa S.A. este un producator spaniol de suplimente nutritive pe baza de extracte de plante certificate organic.Certificarea bio este primita de la organismul specializat la nivelul Uniunii Europene.Compania este angajata in imbunatatirea vietii prin abordari ale realizarii starii de sanatate cu suplimente care sa intalneasca necesitatea organismului.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite